search
Dit is wanneer we 'Hacks' seizoen 3 kunnen verwachten op HBO Max
Series / Nieuws

Dit is wanneer we 'Hacks' seizoen 3 kunnen verwachten op HBO Max

Het belooft weer een hilarisch seizoen te worden met enorm veel gastrollen.

HBO Max komt met goed nieuws voor alle Hacks-fans: de serie komt terug met een derde seizoen, en in een nieuwe teaser kondigt de streamingdienst aan wanneer we de komedieserie kunnen verwachten.

De met meerdere Emmy's bekroonde komedieserie gaat begin mei in première met de eerste twee afleveringen van het derde seizoen. Deborah Vance (Jean Smart) en Ava Daniels (Hannah Einbinder) zullen zich komend seizoen weer herenigen in Las Vegas.

Behoorlijk succes bij de critici


Naast Smart en Einbinder keert ook de vaste cast van Hacks terug, waaronder Megan Stalter, Kaitlin Olson, Christopher McDonald, en Lorenza Izzo. Gastrollen voor het aankomende seizoen zijn onder andere weggelegd voor Helen Hunt, Christina Hendricks, Christopher Lloyd, Dan Bucatinsky, George Wallace en Tony Goldwyn.

Sinds de première op HBO Max in mei 2021 heeft Hacks zich bewezen als een kritisch succes. Het won maar liefst zes Emmy's, scoort een 8,2 op IMDb en heeft een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes.

Een opmerkelijke leermeesteres


HBO's Hacks gaat over een opmerkelijke mentorschap dat vormt tussen de legendarische comédienne uit Las Vegas, Deborah Vance, en de 25-jarige Ava, die denkt dat de wereld aan haar toebehoort.



Kijk vanaf 2 mei het nieuwste seizoen van Hacks op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen