search
Huiveringwekkende horrorserie 'FROM': alles wat we tot nu toe weten over seizoen 3
Series / Nieuws

Huiveringwekkende horrorserie 'FROM': alles wat we tot nu toe weten over seizoen 3

Het is een van die series die relatief goed bekeken wordt en nóg beter gewaardeerd.

In Nederland nog relatief onbekend, maar in Amerika zijn er al talloze fans. De horrorserie FROM blijkt het uitstekend te doen, zowel in kijkcijfers als waarderingen, en gelukkig voor de fans komt de serie terug voor een derde seizoen.

De serie komt uit de koker van John Griffin en is geproduceerd door de makers van Lost.Los van het feit dat het publiek enthousiast is over de serie, krijgt FROM ook nog eens de goedkeuring van horrorlegende Stephen King.

Platformwissel voor succes


FROM ging in 2022 in première op Epix (later hernoemd naar MGM+). Hoewel het kijkersaantal bescheiden was, waren de recensies ongelooflijk positief, en de streamingdienst gaf al snel groen licht voor een tweede seizoen.

Net zoals de serie Suits op Netflix een enorme toename zag aan populariteit, gebeurde hetzelfde bij From toen het in Amerika ook werd aangeboden door Amazon's Prime Video. Seizoen twee werd afgelopen zomer afgerond en nu wordt druk gewerkt aan seizoen drie.

Nieuw seizoen, dezelfde plaats


De huiveringwekkende en beklemmende serie gaat over een mysterieus plaatsje in Amerika dat iedereen die het betreedt gevangen neemt. De wanhoop bij het niet kunnen verlaten van het plaatsje wordt verergerd als de zon ondergaat en de monsters uit de bossen verschijnen.Hoofdrolspeler Harold Perrineau, die de rol van de zelfbenoemde sheriff Boyd Stevens speelt, bevestigde onlangs dat er al gewerkt wordt aan seizoen drie. Hoewel nog geen specifieke releasedatum is gegeven, zal seizoen drie hoogstwaarschijnlijk in de zomer van 2024 uitkomen.

Kijk elke maandag om 21.00 uur twee nieuwe afleveringen van FROM op Star Channel (kanaal 11 bij Ziggo, kanaal 14 bij KPN en kanaal 16 bij Odido).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen