search
'The Lincoln Lawyer' seizoen 3 is in productie en dit is wat je kunt verwachten
Series / Nieuws

'The Lincoln Lawyer' seizoen 3 is in productie en dit is wat je kunt verwachten

Nieuwe leden van de bezetting zijn bekend naast de insteek van het verhaal.

Het is even stil geweest rond de populaire misdaadserie The Lincoln Lawyer maar Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) heeft allang weer een nieuwe zaak te pakken. De verfilming van Michael Connelly's boek Het recht om te zwijgen (The Gods of Guilt) is in volle gang.

Deadline had een gesprek met de showrunners Ted Humphrey en Dailyn Rodriguez. Niet alleen worden nieuwe acteurs bekendgemaakt, het tweetal belicht ook hoe Mickeys leven van hem de scherpe advocaat maakte die hij uiteindelijk geworden is.

Uit het boek


De kijkers zien natuurlijk personages uit het boek. Merrin Dungey speelt rechter Regina Turner, Allyn Moriyon neemt de rol van Eddie Rojas voor zijn rekening. Ten slotte verschijnt John Pirruccello als William Forsythe en Philip Anthony-Rodriguez vertolkt Adam Suarez.

Sporadisch


Zoals we al eerder berichtten zien we Mickeys ex-vrouw Maggie (Neve Campbell) niet terug, of het moet een sporadisch optreden zijn.

Dieper niveau


Hier blijft het echter niet bij. Humphrey en Rodriguez willen in het derde seizoen wat dieper ingaan op Mickeys achtergrond en laten zien hoe hij de advocaat en ook de man werd die de kijkers kennen.



De twee showrunners hebben hierbij gekozen voor flashbacks. Humphrey en Rodriguez: "Een dergelijke flashback zit niet in het boek. We hebben dus iets verzonnen dat een goede introductie is voor de plot maar ook iets uitbeeldt op emotioneel niveau".

Op de bank


"We zien Mickey die na een dagje surfen thuiskomt en vervolgens zijn dochtertje Hayley in bed stopt. Daarna zit hij ontspannen met zijn vrouw op de bank. Dit alles gebeurt pal voor die ene dag die zijn leven radicaal verandert. Dus dat zien de kijkers aan het einde van aflevering een," besluit het tweetal. De populaire serie streeft er duidelijk naar meer van de hoofdpersoon te laten zien op deze manier.

Bekijk op instagram


The Lincoln Lawyer is te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de eerste twee seizoenen van The Lincoln Lawyer gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen