search
Allernieuwste spin-off van 'NCIS' brengt twee absolute favorieten terug
Series / Nieuws

Allernieuwste spin-off van 'NCIS' brengt twee absolute favorieten terug

Paramount+ heeft een nieuwe serie in de franchise aangekondigd die deze twee personages terugbrengt.

Het is officieel: er komt nog een spin-off aan van NCIS. De misdaadserie was destijds zelf een spin-off van JAG. Net zoals de eerder aangekondigde prequelserie over Jethro Gibbs (Mark Harmon) heeft ook deze NCIS-serie een andere insteek.

De nieuwe serie gaat namelijk over "TIVA", oftewel Tony DiNozzo (Michael Weatherly) en Ziva David (Cote de Pablo). Het tweetal woont in Parijs met hun dochtertje Tali, maar het blijft niet lang rustig.

De draad oppakken


In NCIS zagen de fans "TIVA" in de loop van de seizoenen ontstaan: Tony en Ziva gingen van vriendschap naar verliefdheid. Ziva was een vast personage vanaf het derde seizoen, en iedereen meende dat ze was omgekomen in seizoen 11. Ziva bleek echter in leven en in seizoen 17 vertrok ze naar Parijs om bij Tony te zijn.

De spin-off, die momenteel nog geen titel heeft, pakt de draad op wanneer het gezin op de vlucht moet slaan. Tony's beveilingingsbedrijf krijgt namelijk te maken met een aanval. De serie zal in vergelijking met NCIS sneller zijn en meer actiescènes hebben.

Terugkeer


Michael Weatherly en Cote de Pablo keren terug in hun rollen en treden tevens op als producent. Ze hebben er duidelijk veel zin in en lieten in een verklaring het volgende weten: "We hebben jarenlang over dit project gepraat, en met John McNamara [de showrunner] aan het roer zijn we er klaar voor. We willen alle fans bedanken die de 'TIVA'-beweging jarenlang hebben gesteund".



"Tot op de dag van vandaag worden we op straat door hen benaderd en vertellen ze ons hoeveel deze personages voor hen betekenen. Vervolgens vragen ze ons wat Tony en Ziva tegenwoordig doen. Deze is voor jullie," aldus de hoofdrolspelers.

Waar te zien?


NCIS kun je streamen op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij een fan van de NCIS-series?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen