search
Netflix cancelt opnieuw een ijzersterk ontvangen serie na slechts 1 seizoen
Series / Nieuws

Netflix cancelt opnieuw een ijzersterk ontvangen serie na slechts 1 seizoen

Zowel pers als publiek smulden van deze actiekomedie maar dit mocht niet baten.

Brad Falchuk (American Horror Story) en Byron Wu leverden met The Brothers Sun een uiterst vermakelijke mix van actie, spanning en humor. De kritieken waren lovend, maar jammer genoeg komt er geen vervolg.

De serie vertoefde vijf weken in de top van best bekeken Engelstalige series. Hogerhand vond dit naar verluidt "bescheiden" waardoor The Brothers Sun helaas niet terugkeert.

Niet voor de gezelligheid


Het verhaal speelt zich zowel in de VS als in Taiwan af. Eileen (Michelle Yeoh) woont met haar tienerzoon Bruce (Sam Song Li) in Los Angeles. Wanneer haar oudste zoon Charles (Justin Chien) op bezoek komt uit Taiwan is dit echter niet voor de gezelligheid.

Charles is niemand minder dan de beruchte huurmoordenaar "Chairleg" Sun. Zijn vader, Eileens man, staat aan het hoofd van een misdaadkartel: na een aanslag ligt hij in coma. Er is echter een probleem: Bruce is totaal niet op de hoogte van het beroep van zijn vader en dus niet van zijn familie-achtergrond.

Allereerste


De makers stonden in principe positief tegenover een tweede seizoen. Wu zei hierover het volgende: "Een tweede seizoen zouden we geweldig vinden. Ik hoop echt dat de kijkcijfers goed genoeg zijn voor Netflix. Dit is mijn allereerste "echte" serie, tot nu toe is mijn enige vermelding op Imdb een korte film".Kijk The Brothers Sun op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het eerste - en dus enige - seizoen van The Brothers Sun al gezien op Netflix?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen