search
Zondagavond: Episch live-event op Netflix met de legende vs. het wonderkind
Films / Nieuws

Zondagavond: Episch live-event op Netflix met de legende vs. het wonderkind

The Netflix Slam zet Rafael Nadal en Carlos Alcaraz tegenover elkaar in een unieke Netflix-uitzending.

Een live evenement op Netflix is nog maar zelden voorgekomen. Toch gaat het dit weekend gebeuren. Morgenavond zie je op Netflix namelijk The Netflix Slam waarin we volgens Netflix een partij zien tussen "de legende versus het wonderkind".

De titel The Netflix Slam is uiteraard een verwijzing naar "Grand Slam", de naam voor de vier toernooien die ieder jaar worden met de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open.

The Netflix Slam


Netflix zet tijdens het grootse evenement de Spaanse toptennissers Rafael Nadal en Carlos Alcaraz tegenover elkaar in Las Vegas. De 37-jarige Nadal is de huidige nummer 1 van de wereld en won al 22 grandslam­titels.

Alcaraz is 20 jaar en was in 2022 al eens de beste tennisser van de wereld. Nu staat hij op de tweede plaats. In zijn jonge carrière won hij al twee grandslams, de US Open en afgelopen jaar Wimbledon.

Zondag 21:30 uur op Netflix


Om half tien zondagavond start de live-uitzending The Netflix Slam op Netflix en dan zien we hoe "de legende versus het wonderkind" uitpakt.



Van de afgelopen drie ontmoetingen won Nadal twee keer. De laatste ontmoeting tussen Nadal en Alcaraz was in 2022, toen ze het tegen elkaar opnamen tijdens de kwartfinale van het Toernooi van Madrid. Alcaraz won met 2-1.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij zondagavond 'The Netflix Slam'? kijken op Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen