search
Katja Schuurman staat direct op #1 in de Netflix Top 10
Series / Nieuws

Katja Schuurman staat direct op #1 in de Netflix Top 10

De Nederlandse actrice Katja Schuurman en vele andere sterren zijn te zien in Ome Cor, nu nieuw op Netflix.

In 2022 was Katja Schuurman te zien in maar liefst drie (bioscoop)films. Zowel Casa Coco als Costa!! verscheen al op Netflix en nu is ook haar derde 2022-film te zien op de streamingdienst: Ome Cor.

De hoofdrol in de dramakomedie Ome Cor van regisseurs Martin van Waardenberg en Peter Verhage is overigens niet voor Katja. Het is Waardenberg die invulling geeft aan Cor Kalkman alias ome Cor.

Verpleegster


In Ome Cor speelt Katja namelijk slechts een 'verpleegster' en het verhaal draait om Cor, een voormalig havenarbeider die fraudeerde met zijn arbeidsongeschiktheidsuitkering. Als dit bekend wordt, stort zijn leven in.

De film barst van de sterren, met ook Huub Stapel, Frank Lammers, Lee Towers, Pierre Bokma, Loes Luca, Thomas Acda, Peter Heerschop, Gerard Cox, Ton Kas, Humberto Tan, Guus Meeuwis, Henry van Loon, Bert Visscher en nog veel meer.

Kinderziekenhuis


Op 13 december 2022 verscheen Ome Cor als VOD-uitgave op verschillende (streaming)diensten, waaronder Ziggo, Pathé Thuis en Prime Video. Nu kun je de dramakomedie dus ook streamen op Netflix.



Een deel van de opbrengst gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis en klaarblijkelijk wordt de film zo goed bekeken. Ome Cor staat namelijk op de eerste plaats in de Netflix Top 10.

Katja op Insta


Voorafgaand aan de release plaatste Katja onderstaande post op Instagram.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Ome Cor kijken op Netflix, of skip je deze?

  • Al gezien, of ga Ome Cor nog kijken

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Geen interesse

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen