search
Netflix pakt morgen uit met de niet te missen misdaadserie 'The Gentlemen'
Series / Specials

Netflix pakt morgen uit met de niet te missen misdaadserie 'The Gentlemen'

'The Gentlemen' is een spin-off van de gelijknamige film van Guy Ritchie uit 2019.

Netflix breidt zijn aanbod deze week uit met een nieuwe misdaadserie van Guy Ritchie. The Gentlemen is vanaf 7 maart te zien op de streamingdienst.

The Gentlemen is een spin-off van Ritchies gelijknamige film uit 2019 met een sterrencast van onder anderen Matthew McConaughey, Charlie Hunnam en Michelle Dockery. De spin-off is geen direct vervolg op deze film, maar bevat wel bekende namen en elementen.

Drugsimperium


De film gaat over een Amerikaanse alumnus van Oxford. Hij gebruikt zijn unieke talenten om een drugsimperium op te bouwen met gebruik van de landgoederen van Britse aristocraten die hun geld kwijt zijn geraakt.

In de spin-off volgen we een nieuw personage genaamd Eddie Halstead (Theo James). Hij heeft het grote landgoed van zijn vader geërfd, maar ontdekt dat dit landgoed deel is geworden van het drugsimperium van Mickey Pearson.

Criminele onderwereld


In een poging om de controle over zijn landgoed terug te krijgen, moet Eddie de donkere kunsten van de criminele onderwereld eigen maken. In het begin is hij huiverig, maar langzaam krijgt hij de smaak steeds meer te pakken.



Fans van de film zullen de naam Mickey Pearson herkennen. Dit is namelijk de rol die McConaughey speelt in de film. Het is nog niet bekend of hij terug zal keren in deze spin-off, of de rol door een andere acteur wordt overgenomen.

Bekende acteurs


Naast James zien we in de spin-off Kaya Scodelario (Skins, The Maze Runner) als Susie Glass, Daniel Ings (Lovesick) als Freddy Halstead en Joely Richardson (The Sandman, The Tudors).

Ook spelen topacteurs Giancaro Esposito en Peter Serafinowicz mee, maar hun rollen zijn nog onbekend. The Gentleman is te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen