search
Nieuwe Duitse sciencefictionserie bijna op Netflix: Kan deze 'Dark' evenaren?
Series / Nieuws

Nieuwe Duitse sciencefictionserie bijna op Netflix: Kan deze 'Dark' evenaren?

'The Signal' is een nieuwe Duitse serie, die net als 'Dark' boordevol mysterie zit.

Ben je fan van de geweldige serie Dark op Netflix? Dan heb je deze week iets om naar uit te kijken, want vanaf 7 maart is er een nieuwe Duitse sci-fi serie te bekijken op de streamingdienst.

Het is inmiddels duidelijk dat Duitse mysterieuze sci-fi series veelbelovend zijn. In 2017 kwam de serie Dark uit, die met zijn intrigerende web van generaties kijkers constant in spanning wist te houden.

Verdwenen astronaut


In 2022 kwam er van dezelfde makers de serie 1899, die ondanks zijn goede ontvangst na één seizoen gecanceld werd. Nu is er dus een nieuwe Duitse serie die we kunnen gaan bekijken, genaamd The Signal (of wel Das Signal).

Het verhaal van de serie begint met een astronaut genaamd Paula die op mysterieuze wijze verdwijnt tijdens een missie. Wanneer duidelijk wordt dat ze vermist is, gaat haar man Sven op zoek naar aanwijzingen.

Spoor van aanwijzingen


Al snel wordt duidelijk dat er meer schuilt achter dit mysterie, en dat Paula iets ontdekt heeft wat ze niet had mogen ontdekken. Het is aan Sven de taak om deze zaak op te lossen, want Paula heeft een spoor van aanwijzingen voor hem achtergelaten.



Tegelijkertijd moet hij ook hun jonge dochter veilig weten te houden. Hoe meer Sven uitvindt, hoe groter het gevaar voor hen beide wordt. Lukt het hem om dit mysterie op te lossen, zonder anderen in gevaar te brengen?

Miniserie


Das Signal bestaat in totaal uit vier afleveringen. De opnames voor de serie werden zowel in Duitsland als Marokko gedaan. De rol van Paula wordt gespeeld door Peri Baumeister, die je kunt kennen van Sleeping Dog en Blood Red Sky.

Das Signal is te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Das Signal kijken op Netflix, vanaf 7 maart?

  • Jazeker

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik laat deze aan mij voorbijgaan

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen