search
Vierde seizoen van de Netflix-hit 'Outer Banks': komt deze er nog wel?
Series / Specials

Vierde seizoen van de Netflix-hit 'Outer Banks': komt deze er nog wel?

Vierde seizoen van avonturenserie Outer Banks van start: fans moeten geduld hebben voor de première in oktober/november.

Het is alweer een jaar geleden dat het derde seizoen van Outer Banks werd gelanceerd. De avonturenserie over vijf vrienden die op zoek gaan naar een gouden schat en de verdwijning van John B's vader onderzoeken, is een regelrechte hit geworden.

Het was meteen raak in 2020 na het eerste seizoen. De fans sloten de hoofdpersonages John B Routledge, Sarah Cameron, Pope Heyward, Kiara Carrera en JJ Maybank in hun hart en konden niet wachten op het tweede en derde seizoen.

Vierde seizoen


Tot nu toe zijn alle seizoenen enorm succesvol. Netflix heeft met Outer Banks een opmerkelijke serie in handen geschikt voor jong en oud. De opnamen voor het vierde seizoen zijn in november 2023 van start gegaan.

De verwachting was dat het vierde seizoen ergens in juni of juli van dit jaar de première zal beleven. Dat was eerst de bedoeling maar door alle stakingen van het afgelopen jaar is er een behoorlijke vertraging opgetreden en wordt de première van seizoen vier in oktober/november verwacht.

Geduld


Dus er wordt nog even een beroep op het geduld van alle fans gedaan. Wat wel ook rondzingt is dat als seizoen vier bij Netflix te zien is er ook meteen melding zal worden gedaan dat er ook een seizoen vijf zal komen.



De makers Josh Pate, Jonas Pate en Shannon Burke vertelden onlangs in een interview met Entertainment Weekly dat ze niet van plan zijn om zich aan de oorspronkelijke vier of vijf seizoenen te gaan houden.

Vorm


Josh grapt graag dat hij de serie, het liefst zo lang mogelijk wil laten lopen: "Alleen, ik kan er nu geen getal op zetten. We weten nog niet precies hoe lang het duurt om het einde te bereiken. We kennen wel al de vorm van het einde van het verhaal." Geloof maar dat de makers er zo lang mogelijk over willen doen.



Het eerste seizoen van Outer banks werd opgenomen voor de kust van North Carolina. Het gebied, bekend om haar zonovergoten keten van barrière-eilanden, wordt ook wel het paradijs op aarde genoemd. Barbados stond in seizoen twee centraal en El Dorado in seizoen drie. Waar we heen gaan in seizoen vier is nog onbekend, maar het zou zomaar een hele nieuwe locatie kunnen zijn? Kijk Outer Banks op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: staat het vierde seizoen van Outer Banks op jouw watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen