search
Zaterdag een nieuwe Zuid-Koreaanse dramserie op Netflix: de volgende hit waar iedereen het over heeft?
Series / Specials

Zaterdag een nieuwe Zuid-Koreaanse dramserie op Netflix: de volgende hit waar iedereen het over heeft?

Goed nieuws voor K-drama fans: de nieuwe serie 'Queen of Tears' verschijnt zeer binnenkort op Netflix.

Zuid-Koreaanse series doen het de laatste jaren enorm goed. Dat heeft Netflix door, want aankomende zaterdag verschijnt de nieuwe Zuid-Koreaanse dramaserie op de streamingdienst.

Fans van K-drama's hebben dus iets om naar uit te kijken. Vanaf 9 maart is de nieuwe serie Queen of Tears te bekijken op Netflix. De serie vertelt het verhaal van een getrouwd koppel dat in een huwelijkscrisis belandt.

Relatiecrisis


In Queen of Tears zien we de complexe relatie tussen warenhuis eigenaresse Hong Hae-in (Kim Ji-won) en advocaat Baek Hyeon-woo (Kim Soo-hyun). Door hun sterk uiteenlopende persoonlijkheden raakt het getrouwde koppel in een relatiecrisis.

Hong Hae-in is de dochter binnen een chaebol-familie. Een chaebol is een groot industrieel conglomeraat, die vaak door één groep of familie bestuurd wordt. Baek Hyeon-woo werkt voor de juridische afdeling bedrijf. Dit maakt hun relatie niet altijd makkelijker.

Zakenwereld


De serie onderzoekt thema's als genderrollen en autoriteit binnen een relatie. Ook speelt de zakenwereld waarin de twee zich bevinden een grote rol in het verhaal. Weet het koppel hun liefde weer op te laten bloeien, of zullen ze hun huwelijk moeten beëindigen?Queen of Tears is gemaakt door Park Ji-eun. Haar kun je kennen van verschillende succesvolle series, waaronder Crash Landing on You, The Legend of the Blue Sea en My Love from the Star.

Release


De rol van Hong Hae-in werd in eerste instantie aangeboden aan zangeres en actrice Lee Ji-eun, maar zij wees het project uiteindelijk toch af. In totaal zal Queen of Tears bestaan uit 16 afleveringen.

De eerste aflevering van Queen of Tears is vanaf 9 maart te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen