search
Eindelijk is bekend wanneer 'House of the Dragon' terugkeert op HBO Max
Series / Nieuws

Eindelijk is bekend wanneer 'House of the Dragon' terugkeert op HBO Max

In juni kun naar het tweede seizoen kijken van de Game of Thrones-spinoff House of the Dragon.

Warner Bros. Discovery heeft eindelijk onthuld wanneer het tweede seizoen van House of the Dragon start op de streamingdienst HBO Max. Streambaas J.B. Perrette onthuilde de premièredatum tijdens een interview.

Tijdens een interview met Variety tijdens de conferentie Morgan Stanley’s Technology, Media and Telecom zei Perrette dat de serie in juni zal starten. Eerder werd nog gezegd dat de serie in de zomer zou verschijnen. Nu is dat dus overduidelijk eind lente/begin zomer.

Seizoen 2


Opvallend is dat de opnames van House of the Dragon doorgingen tijdens de uitgebreide stakingen in Hollywood gedurende een groot gedeelte van 2023. Dit komt doordat alle acteurs aangesloten zijn bij Actors Equity in plaats van SAG-AFTRA. Ook de scripts voor alle afleveringen waren al afgerond.

Het tweede seizoen werd onder andere opgenomen in Wales, Spanje en Engeland en we gaan door waar we aan het einde van het eerste seizoen waren gebleven.

Grote seriemaand


In juni wordt het druk op streaming, aangezien Disney+ met de nieuwe serie The Acolyte komt, Prime Video start met het vierde seizoen van The Boys en de fans van The Bear kunnen dan naar het derde seizoen kijken.



In het nieuwe seizoen van House of the Dragon keren acteurs Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Graham McTavish, Jefferson Hall, David Horovitch, Matthew Needham, Bill Patterson, Gavin Spokes, Wil Johnson, John Macmillan, Savannah Steyn en Theo Nate terug.

Nieuwe gezichten


Grotere nieuwe rollen zijn voor Gayle Rankin, Russell Beale, Freddie Fox en Abubakar Salim. Vanaf juni zie je op HBO Max welke personages ze spelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen