search
'Only Murders in the Building' voegt weer hilarische nieuwe acteur toe aan cast seizoen 4
Series / Nieuws

'Only Murders in the Building' voegt weer hilarische nieuwe acteur toe aan cast seizoen 4

Het nieuwe seizoen belooft met alle komieken een hilarisch hoofdstuk te worden.

Nadat het zeer succesvolle Only Murders in the Building al een aantal nieuwe sterren toevoegde aan het aankomende vierde seizoen, is zojuist bekend geworden dat ook komiek Kumail Nanjiani van de partij is.

Nanjiani zal verschijnen in een terugkerende rol waarvan de details grotendeels geheim worden gehouden, maar insiders zeggen dat zijn personage integraal zal zijn voor het onderzoek van dit seizoen.

Terugkeer en aanvulling van sterrencast


Nanjiani voegt zich bij eerder aangekondigde nieuwe castleden voor seizoen vier, waaronder Eugene Levy, Eva Longoria en Molly Shannon. Meryl Streep zal ook haar rol uit seizoen drie opnieuw vertolken. De serie wordt geleid door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Er is nog niet veel bekend over het plot van seizoen vier, alleen dat de hoofdpersonages een reis naar Los Angeles zullen maken voordat ze terugkeren naar New York. Het is voor Nanjani een terugkeer naar streamingdienst Hulu, waar hij eerder de hoofdrol speelde in Welcome to Chippendales.

Getalenteerd komiek


Voor zijn werk in Welcome to Chippendales ontving Nanjiani een Emmy-nominatie en in 2018 ontving hij een Oscar-nominatie voor het beste originele scenario van de film The Big Sick. Hij zal bij het grote publiek waarschijnlijk het bekendst zijn van zijn werk in HBO's Silicon Valley.



Kijk alle afleveringen van Only Murders in the Building op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We willen het graag weten: Kijk jij uit naar het nieuwe seizoen van Only Murders in the Building?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen