search
Er komt een nieuwe 'Baywatch'-serie: tijd voor rode badpakken en shorts
Series / Nieuws

Er komt een nieuwe 'Baywatch'-serie: tijd voor rode badpakken en shorts

Iedereen is weer helemaal klaar voor een nieuw avontuur met rode badpakken op een zonnig strand.

Baywatch is zo bekend dat iedereen met slechts een paar woorden weet over welke serie je het hebt. Je hoeft slechts "rode badpakken" en "slowmotion" te zeggen en iedereen weet dat je het over de iconische lifeguard-serie Baywatch hebt.

De originele serie speelde zich af op het strand in Los Angeles en volgde verschillende lifeguards tijdens hun werk en privéleven, waaronder Mitch Buchannon (David Haselhoff), C.J. Parker (Pamela Anderson), Matt Brody (David Charvet), Caroline Holden (Yasmine Bleeth), Hobie Buchannon (Jeremy Jackson) en Summer Quinn (Nicole Eggert).

Nieuwe serie


In 2017 kreeg de iconische serie al een spin-off, namelijk een gelijknamige film met Dwayne Johnson, Zac Efron en Alexandra Daddario. Hier stopt de groei van de franchise echter niet, want er is een gloednieuwe Baywatch-serie in aantocht.

Eigenlijk is sinds april al bekend dat er een nieuwe Baywatch-serie komt, maar Fox Entertainment was op dat moment nog druk bezig met Rescue: HI Surf. Er is op dit moment nog geen verschijningsdatum bekend voor de nieuwe reboot.

Baywatch


De focus van de nieuwe Baywatch blijft precies hetzelfde als de originele serie: een reddingsteam met rode badpakken dat gedurfde reddingsacties volbrengt, maar tegelijk ook hun ingewikkelde privé- en liefdeslevens probeert te navigeren.



Lara Olsen (Spinning Out, 90210 en Private Practice) is de schrijfster en showrunner van de nieuwe reboot. Ze werkt samen met de makers van de originele serie, Michael Berk, Douglas Schwartz en Gregory J. Bonann.

Streamen


Stream de film uit 2017 op Netflix en de originele serie op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen