search
Netflix kondigt een potentiële hitserie aan: een echte 'Grey's Anatomy'-killer?
Series / Nieuws

Netflix kondigt een potentiële hitserie aan: een echte 'Grey's Anatomy'-killer?

Gaat de nieuwe serie van Netflix het succes van de populaire Grey's Anatomy overschrijden?

Ziekenhuisseries zoals Grey’s Anatomy, The Good Doctor en Chicago Med zijn altijd erg populair bij kijkers. Netflix wil niet achterblijven op dit succes en heeft dan ook een gloednieuwe eigen serie aangekonigd.

Onlangs heeft Netflix zijn nieuwe ziekenhuisserie genaamd Pulse aangekondigd. Hoewel de titel nu officieel bekend is, zullen Netflix-kijkers nog even moeten wachten totdat de serie ook daadwerkelijk te streamen is.

Pulse


Pulse vertelt het verhaal van een team doktoren op het traumacentrum. De officiële synopsis is als volgt: Terwijl het personeel van het drukste Level 1 Traumacentrum van Miami medische noodgevallen moet afhandelen, wordt de jonge SEH-arts Dani Simms onverwacht gepromoveerd tot hoofdresident te midden van de gevolgen van haar eigen provocerende romantische relatie.

Justina Machado is de eerste acteur die gecast is voor de nieuwe serie en speelt Natalie Cruz, een intelligente dokter die zowel de administratie als medicijnen overziet. Over de rest van de cast is nog niets bekend.

Het creatieve team


De serie zal geregisseerd worden door showrunner Carlton Cuse, vooral bekend van Lost, Tom Clancy’s Jack Ryan en Locke and Key. Cuse werkt samen met maker, showrunner en uitvoerend producent Zoe Robyn (The Equalizer) en uitvoerend producent Kate Dennis (The Handmaids Tale en New Amsterdam).



De getalenteerde Dennis zal ook de eerste twee afleveringen van Pulse regisseren. Met dit steengoede team achter de schermen zal Pulse ongetwijfeld één van de meest populaire series op Netflix worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen