search
Netflix pakt deze vrijdag uit met een fantasyfilm, inclusief een enorme draak
Films / Netflix Kijktip

Netflix pakt deze vrijdag uit met een fantasyfilm, inclusief een enorme draak

Actrice Millie Bobby Brown uit Stranger Things speelt de hoofdrol in Damsel.

Netflix heeft weer een grote film op de rol staan. Deze week krijgen we Damsel voorgeschoteld, een fantasy-avonturenfilm vol actie, een enorme draak en Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown.

Het is de zoveelste samenwerking van de nog jonge actrice met Netflix. Naast de serie Stranger Things maakten ze de twee Enola Holmes-films met elkaar. Sinds de start van Strangers Things maakte Brown eigenlijk alleen nog twee Godzilla-films, uit 2019 en 2021 en voor Warner Bros. Pictures.

Damsel, met een draak


In Damsel van regisseur Juan Carlos Fresnadillo, bekend van onder andere 28 Weeks Later uit 2007 en Disney's aanstaande live-actionfilm The Sword in the Stone, zien we Brown als de prinses Elodie.

Elodie trouwt met een aantrekkelijke prins. Ze komt er echter achter dat het huwelijk in scène is gezet om een eeuwenoude schuld in te lossen. Ze wordt gevangen gestopt in een grot, waarin ook een grote enge draak leeft. Een strijd om te overleven volgt.

Vrijdag online


Naast Brown zie je ook rollen voor Ray Winstone, Nick Robinson, Shohreh Aghdashloo, Angela Bassett en Robin Wright en vanaf aankomende vrijdag zie je Damsel op Netflix. Bekijk hieronder de eerdere trailer voor de actierijke fantasyfilm.



Er zijn helaas nog geen ontvangstcijfers bekend. Het wachten is nog op de eerste recensies en het percentage op Rotten Tomatoes. Zet alvast een melding op Netflix aan als je de film graag wilt zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen