search
De 'Twilight' reboot komt eraan: Zó komen Edward en Bella terug
Series / Nieuws

De 'Twilight' reboot komt eraan: Zó komen Edward en Bella terug

Tijdens een recente persconferentie deed Lionsgate-topman Michael Burns de plannen uit de doeken.

De reboot van de succesvolle Twilight-films, naar de boekenserie van Stephenie Meyer is vorig jaar april aangekondigd. Op dinsdag 5 maart werd uiteindelijk meer bekend.

Tot verrassing van velen gaat het hier om een animatieserie. Stephenie Meyer zal betrokken zijn bij het ontwikkelen van de serie, waarbij de makers van plan zijn flink uit te pakken.

Vanaf het begin


Toen de reboot in eerste instantie werd aangekondigd was de aanname dat het hier om een live-actionserie ging. Nu is echter duidelijk geworden dat de plannen vanaf het eerste begin al een animatieserie betroffen.

Burns: "We gaan flink uitpakken met 'Twilight', maar dan als animatieserie. We zijn van mening dat hier zeker interesse voor bestaat". Wyck Godfrey en Erik Feig treden op als uitvoerend producenten. Er is momenteel nog niets bekend over de bezetting.

Niet voor het eerst


Het is overigens niet de eerste keer dat Twilight in 'getekende' vorm verschijnt. Eerder verschenen Meyers verhaal al in stripvorm.Wel is het nog even afwachten of het hier om hetzelfde verhaal gaat, of om een verhaal dat zich in de 'Twilight'-wereld afspeelt. We houden jullie uiteraard op de hoogte.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen