search
Immense trailer voor de veelbelovende scifi-serie 'Fallout': nieuwe gameverfilming van Prime Video
Series / Nieuws

Immense trailer voor de veelbelovende scifi-serie 'Fallout': nieuwe gameverfilming van Prime Video

Halo verscheen op SkyShowtime en nu komt Prime Video met de gameserie Fallout.

Op dit moment is het tweede seizoen van de gameverfilming van Halo te zien op SkyShowtime. Volgende maand komt er een nieuwe gameserie bij, met de verfilming van het spel Fallout. Deze zal te zien zijn op Prime Video.

Fallout is gebaseerd op de gelijknamige rpg die in 1997 verscheen onder het label Interplay Entertainment. Het veelbelovende debuutseizoen staat gepland om in april te starten en nu hebben we een compleet nieuwe trailer.

De serie Fallout


De filmrechten kwamen in 2020 in handen van de studio die nu Amazon MGM Studios heet en de grote namen Lisa Joy en Jonathan Nolan, beiden bekend van Westworld zijn de drijvende krachten achter het eerste seizoen. De regie van de eerste aflevering lag in handen van dezelfde Nolan, de broer van de bekendere Christopher Nolan (Oppenheimer).

De serie Fallout speelt zich 200 jaar na een allesvernietigende kernoorlog af en we zien volgens Prime Video een verhaal over de 'haves' en de 'have-nots' in een wereld waar bijna niets meer is om te hebben.

Gewelddadig


De serie start met de situatie dat de nabestaanden van de overlevenden van de kernramp gedwongen worden om vanuit hun luxe schuilkelders terug te keren naar een vreemde en extreem gewelddadige wereld die boven de grond afspeelt.



Hoofdrollen zijn er voor Ella Purnell als Lucy, Aaron Moten als Maximus en Walton Goggins als The Ghoul / Cooper Howard en vanaf 11 april in Fallout te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Fallout? Wat zeg jij na de trailer: kijken of skippen?

  • Skippen

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Kijken

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen