search
Derde seizoen 'Reacher' verwelkomt 'Fast & Furious'-acteur als badguy
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Reacher' verwelkomt 'Fast & Furious'-acteur als badguy

De cast van het nieuwe seizoen lijkt met de dag te groeien.

Het succesvolle tweede seizoen van Reacher ligt nog niet eens heel ver achter ons, maar Amazon is al druk bezig met het volgende seizoen van de serie. De streamer kondigde recentelijk al nieuwe castleden aan, en doet dat nu opnieuw.

Reacher is gebaseerd op de Jack Reacher-boeken van schrijver Lee Child. Seizoen 3 zal zijn boek Persuader verfilmen. In dat boek is de tegenstander van Reacher zijn oud-collega Francis Xavier Quinn, en onder andere dat personage is nu gecast.

Cast


Quinn gaat gespeeld worden door Brian Tee. Hij verscheen in een hele reeks aan grote producties, zoals The Fast & The Furious: Tokyo Drift, The Wolverine en Jurassic World.

Andere toevoegingen aan de cast zijn Johnny Berthold als de gevoelige student Richard Beck, Roberto Montesinos als DEA-agent Guillermo Villanueva en Daniel David Steward als DEA-rookie Steven Elliot.

Prime Video


Wanneer het derde seizoen van Reacher verschijnt is nog niet bekend, maar gezien de fase waarin de productie verkeert zal het in principe niet voor 2025 worden. De eerste twee seizoenen zijn te zien op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

'Reacher' is te zien op Prime Video, niet de grootste dienst in Nederland: heb jij de serie eigenlijk al gekeken?

  • Ja, op Prime Video gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen