search
'Damsel' verliest koppositie in Netflix Top 10 aan film met een 5,3 op de IMDb
Films / Netflix Kijktip

'Damsel' verliest koppositie in Netflix Top 10 aan film met een 5,3 op de IMDb

De romkom Irish Wish met Lindsay Lohan grijpt de koppositie in de Netflix Top 10.

Sinds de release van Damsel op 8 maart stond de actierijke fantasyfilm met onder andere Millie Bobby Brown, Ray Winstone, Robin Wright en Angela Bassett bovenaan de Netflix Top 10. Actrice en celeb Lindsay Lohan heeft daar nu verandering in gebracht.

De ene Netflix Original wisselt de andere Netflix Original namelijk af. De fantasierijke romantische komedie Irish Wish wipt namelijk Damsel van de koppositie. De film is duidelijk goed bekeken op de streamingdienst.

Wens


In Irish Wish staat de droomman van Maddie op het punt om met haar beste vriendin te trouwen. Maar als haar wens voor haar ware liefde op een eeuwenoude steen in Ierland in vervulling gaat, verandert haar lot op magische wijze.

Naast Lohan, die dit jaar ook al te zien was in Mean Girls en sinds enkele jaren werkt aan een comeback, zie je ook rollen voor onder andere Ed Speleers, Alexander Vlahos, Ayesha Curry, Jane Seymour, Elizabeth Tan en Jacinta Mulcahy.

IMDb en Rotten Tomatoes


De ontvangst is mager. Op de IMDb staat een 5,3 na bijna vijfduizend stemmen en op Rotten Tomatoes komt de Tomatometer niet verder dan 34 procent, na 41 recensies. Op de site is de publieksscore ook mager, namelijk 44 procent.In dit geval blijkt maar weer dat kwaliteit niet altijd boven kwantiteit gaat. En dat is uiteraard ook helemaal niet erg. Er zijn voldoende mensen die dol zijn op de meer standaard romkom. Je ziet koploper Irish Wish nu op Netflix, mocht je de film al niet hebben gezien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Damsel al gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen