search
Compleet nieuwe 'Star Trek' tv-serie in 2017!
Series / Nieuws

Compleet nieuwe 'Star Trek' tv-serie in 2017!

CBS heeft grote plannen rond 50 jarig bestaan van de sci-fi franchise.

CBS Television Studios heeft onthuld dat ze in januari 2017 op de proppen komen met een compleet nieuwe Star Trek tv-serie.


Het lijkt erop dat de afleveringen in eerste instantie achter een gesloten kanaal terecht komen: CBS All Access. Ongeveer het Netflix van de grote Amerikaanse televisiezender. De nieuwe Star Trek tv-serie wordt de eerste originele content voor de Amerikaanse leden van CBS All Access.

Er is geen betere tijd om de Star Trek-fans een nieuwe serie te geven, gezien de originele serie binnenkort 50 jaar oud is," aldus David Stapf, baas van CBS Television Studios. "Iedereen heeft veel respect voor de franchise en we zijn enthousiast om een nieuw tv-hoofdstuk te lanceren, met medewerking van de creatieve en vakbekwame Alex Kurtzman. Iemand die deze wereld en zijn publiek innig kent."

De serie zal nieuwe personages gaan introduceren, welke uiteraard op zoek zijn naar nieuwe werelden en beschavingen. Alex Kurtzman, co-schrijver en producent van de film Star Trek (2009), zal aanwezig zijn als uitvoerend producent.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen