search
Barack Obama wees een gastrol in nieuw project van 'Game of Thrones' makers af
Series / Nieuws

Barack Obama wees een gastrol in nieuw project van 'Game of Thrones' makers af

De Game of Thrones makers zijn druk bezig met hun nieuwste project en eigenlijk hadden ze voormalig president Barack Obama willen casten.

Laten we eerlijk zijn, Game of Thrones staat niet bekend om goede gastrollen. Behalve als je de cameo van Ed Sheeran als naamloze soldaat meetelt natuurlijk. De makers van Game of Thrones hebben hun uiterste best gedaan om één geweldige gastrol te regelen, maar deze werd netjes afgewezen.

Gastrollen zijn vaak bedoeld om een bekend gezicht in een serie te verwerken. En wie is er bekender dan voormalig Amerikaans president Barack Obama?

Gastrol


Na de finale van Game of Thrones gingen makers Benioff en Weiss verder met hun volgende project: 3 Body Problem. De sciencefiction-serie gaat over een toekomst waarin de aarde buitenaardse wezens tegenkomt.

Hoewel de makers hun uiterste best gedaan hebben voor 3 Body Problem, zal de grootste ster niet te zien zijn. Barack Obama heeft namelijk een gastrol geweigerd.

Barack Obama


“[Barack Obama] heeft een heel grappig briefje getekend toen we hem probeerden te strikken voor een gastrol. Het had de strekking van: ‘Als er ooit een echte invasie van buitenaardse wezens plaatsvindt, denk ik dat ik mezelf waarschijnlijk moet redden voor die crisis’, grapten Benioff en Weiss tijdens een interview met USA Today.Het klinkt misschien raar dat Obama in een serie zou spelen, maar de voormalig president heeft al meerdere keren in een documentaireserie of -film gespeeld. Zo in hij te zien in Becoming, Before the Flood en Working: What We Do All Day.

Netflix


Hoewel de voormalig president gewend is om voor een camera te staan, is een sciencefictionserie natuurlijk wel heel anders dan een documentaire of een speech. Maar, niet geschoten is altijd mis! Stream de nieuwe 3 Body Problem vanaf 21 maart 2024 op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als je Game of Thrones hebt gezien, hoe vaak je de HBO-serie dan gezien?

 • Gewoon één keer

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Twee of meer keer

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen