search
Vanaf 5 april op Netflix: Mysterieuze parasieten starten een oorlog op aarde in 'Parasyte: The Grey'
Series / Trailer

Vanaf 5 april op Netflix: Mysterieuze parasieten starten een oorlog op aarde in 'Parasyte: The Grey'

Een nieuwe Zuid-Koreaanse sciencefiction-horrorserie, Parasyte: The Grey, gaat over de strijd tussen mensheid en parasieten.

Netflix komt begin volgende maand met een nieuwe sciencefiction-horrorserie uit Zuid-Korea. De serie Parasyte: The Grey alias Gisaengsu: Deo Geurei laat een wereld zien waarin mysterieuze parasieten de macht over de mensheid krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

De serie van regisseur en schrijver Yeon Sang-ho is gebaseerd op de manga Parasyte van Hitoshi Iwaaki. De manga verscheen tussen 1989 en 1994 met tien uitgaven. Naast de manga verscheen er ook een anime met 24 afleveringen welke in de jaren 2014 en 2015 debuteerden op het kleine scherm.

Parasieten


De synopsis voor Parasyte: The Grey is als volgt: Wanneer onbekende parasieten met geweld menselijke gastheren overnemen en steeds sterker worden, moet de mensheid in actie komen om zich te verdedigen tegen de groeiende dreiging.

Een belangrijk personage is Jeong Su-in. Ze is het slachtoffer van een parasiet, maar wanneer deze er niet in slaagt haar hersenen over te nemen, gaat Jeong Su-in een bizarre coëxistentie met de parasiet aan.

Binnenkort


Vanaf 5 april kun je Parasyte: The Grey met rollen van Jeon So-nee, Koo Kyo-hwan en Lee Jung-hyun kijken op Netflix. Hieronder de volledige trailer en zet alvast een melding aan op Netflix om de start van de serie niet te missen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Parasyte: The Grey - Is dit een serie die jij leuk zou kunnen vinden?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen