Britse serie 'Cold Feet' komt terug op televisie

Cold Feet komt terug op televisie

Fay Ripley bevestigde het nieuws dat de cast weer bijeen is gekomen voor een reeks nieuwe afleveringen.

Michelle Iwema, 4 november 2015 om 08:00

De Britse komische dramaserie Cold Feet keert zeker terug op de buis. Al maanden gingen er geruchten dat de serie, die sterren maakte van onder meer James Nesbitt, nieuw leven in zou worden geblazen. Het nieuws werd officieel bevestigd door Fay Ripley in een interview met de Daily Mirror.
"Ja, we zijn ermee aan de slag gegaan. Ik denk dat ik dat nu mag zeggen," zei Ripley, die in de serie Jennie speelde. "Ik hoefde niet te twijfelen, omdat we al zolang met het idee bezig waren. Mijn enige twijfel was de angst dat het rotzooi zou worden. We zijn tien jaar verder en alles heeft kunnen gebeuren. Ik hoop niet dat in het script staat dat ik heel slank ben geworden, want dat is niet gebeurd!"

De serie was van 1997 tot 2003 op tv te zien en ging toen over dertigers, die te maken kregen met kinderen, vriendschappen, scheidingen en problemen in de liefde. Centraal stond het koppel Adam en Rachel, die vanaf de pilot de spil vormden met hun knipperlichtrelatie. Daarnaast zag je het wel en wee rond Adams beste vriend en zijn partner Jennie en de ups en downs van Rachels beste vriendin Karen en haar man David.

De serie zal terugkeren naar ITV met een groot deel van de originele cast. Wanneer de afleveringen zullen worden uitgezonden, is nog niet bekend.

Bron: Daily Mail

Lees meer over: Cold Feet, Downton Abbey, James Nesbitt, Fay Ripley, Hermione Norris, Helen Baxendale, ITV Cold Feet

Populair nieuws