search
De psychopaten van 'House of the Dragon' zijn terug op seizoen 2-posters
Series / Nieuws

De psychopaten van 'House of the Dragon' zijn terug op seizoen 2-posters

De strijd in Westeros wordt komend seizoen gewelddadiger als nooit tevoren.

Het langverwachte tweede seizoen van de Game of Thrones-spin-off House of the Dragon is aanstaande en HBO toont in nieuwe posters de twee teams die het komend seizoen tegen elkaar opnemen.

Zoals veel kijkers van het nieuwe hoofdstuk uit Westeros hebben kunnen zien, eindigde het eerste seizoen tot een absoluut kookpunt waarbij twee kampen, onder leiding van Rhaenyra Targaryen en Alicent Hightower, tegenover elkaar zijn komen te staan.

Targaryens door de eeuwen heen


In de epische serie, gebaseerd op het boek Fire & Blood van schrijver George R.R. Martin, wordt het verhaal verteld van de opkomst en ondergang van de Targaryens - de enige familie van Drakenmeesters die de 'Doom of Valyria' hebben overleefd. De serie speelt zich drie eeuwen voor de gebeurtenissen uit Game of Thrones af.

Na het overlijden van Koning Viserys Targaryen is er een waar familiedrama ontstaan waarbij dochter Rhaenyra (Emma D'arcy) en haar vroegere vriendin en vertrouweling Alicent (Olivia Cooke) in een verbolgen strijd zijn geraakt dat leidt tot een conflict dat de 'Dance of the Dragons' wordt genoemd.

Team Green vs Team Black


De nieuwe posters tonen de leden van team groen, onder leiding van Alicent, en team zwart, onder leiding van Rhaenyra. Volgens de makers belooft komend seizoen een waar bloedbad te worden. Heb jij al je team gekozen?Vanaf 17 maart is het nieuwe seizoen van House of the Dragon te streamen. Kijk tot die tijd het eerste seizoen op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van deze Game of Thrones spin-off?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen