search
Dit zijn de 3 grootste series die dit jaar op HBO Max verschijnen
Series / Specials

Dit zijn de 3 grootste series die dit jaar op HBO Max verschijnen

Grote franchises krijgen series waar iedereen zo'n beetje naar uitkijkt.

Op HBO Max barst het van de kwaliteitsseries en ieder jaar komen er een aantal nieuwe series en seizoenen bij. Ook in 2024. Hieronder de drie grootste series die dit jaar nog online moeten komen.

House of the Dragon (seizoen 2)Na het eerste seizoen, dat debuteerde in augustus 2022, start aankomende zomer het tweede seizoen van House of the Dragon. We zien dan hoe het gaat met personages als Daemon Targaryen (Matt Smith), Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy), Alicent Hightower (Olivia Cooke) en Lord Corlys Velaryon (Steve Toussaint).

Seizoen 2 van House of the Dragon start op 17 juni, met opnieuw tien afleveringen.The PenguinDeze spin-offserie van de bioscoopfilm The Batman focust zich op het personage Oswald "Oz" Cobblepot / Penguin, gespeeld door Colin Farrell. De serie volgt vooral de machtsgreep van Cobblepot in de onderwereld van Gotham City. Andere personages zijn Cristin Milioti als Sofia Falcone, Clancy Brown als Salvatore Maroni en Michael Zegen als Alberto Falcone.

De opnames werden in februari 2024 afgerond en de miniserie The Penguin staat gepland voor eind 2024, met acht afleveringen.Dune: ProphecyNa het enorme succes van Dune en Dune: Part Two kunnen de fans van de films uitkijken naar deze spin-offserie over de herkomst van de Bene Gesserit, de krachtige zusterschap die ook in de film hun stempel drukken. Belangrijke rollen zijn weggelegd voor Emily Watson, Olivia Williams, Sarah-Sofie Boussnina, Travis Fimmel en Mark Strong.

De opnames werden eind 2023 afgerond en Dune: Prophecy - eerder bekend onder de titel Dune: The Sisterhood - staat gepland voor eind 2024, met een onbekend aantal afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je liever The Penguin of Dune: Prophecy?

 • The Penguin

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Dune: Prophecy

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen