search
Netflix is weer prooi voor de veel bekeken en geliefde thriller 'Shooter'
Films / Netflix Kijktip

Netflix is weer prooi voor de veel bekeken en geliefde thriller 'Shooter'

De film Shooter met Mark Wahlberg lijkt een van de meest bekeken films van de afgelopen 20 jaar.

Mensen lijken geen genoeg te kunnen krijgen van de film Shooter met Mark Wahlberg en Kate Mara. De actiethriller uit 2007 is namelijk heel vaak te zien op televisie en nu keert de film terug in de Netflix Top 10.

De thriller van regisseur Antoine Fuqua (Training Day) is gebaseerd op de roman Point of Impact van schrijver Stephen Hunter en Wahlberg speelt in de film een oud-sluipschutter die erin wordt geluisd tijdens een missie voor de FBI.

Shooter


De actiethriller werd met een budget van $60 miljoen gemaakt en haalde wereld nog geen $100 miljoen op. Hiermee is de film niet direct een flop, maar financieel succes zal de film niet genoemd worden.

Op Dvd en televisie deed en doet de film het wel erg goed. En dat is niet gek. Op de IMDb staat Shooter op een nette 7,1 en de publieksscore op Rotten Tomatoes staat op 80 procent. Het publiek smult dus van de film.

Weer op Netflix


Sinds een paar dagen staat de film weer op Netflix en meteen staat Shooter weer in de Netflix Top 10. Onderstaande clip verklaart misschien waarom veel mensen zich prima met de film vermaken.De synopsis via Netflix: Een ervaren scherpschutter wordt door collega's overgehaald te helpen om een moordaanslag op de president te voorkomen. En naast Wahlberg en Mara zie je ook rollen van Michael Peña, Danny Glover, Rhona Mitra, Levon Helm en Ned Beatty.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: heb jij Shooter vaker dan 1 keer gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen