search
De beste kijktip voor aankomend weekend staat op Skyshowtime
Series / Nieuws

De beste kijktip voor aankomend weekend staat op Skyshowtime

Je kunt Oppenheimer eindelijk streamen op een van de grote streamingdiensten.

Alweer in juli 2023 verscheen de Christopher Nolan-film Oppenheimer in de wereldwijde bioscoopzalen. De Oscarwinnaar werd mede dankzij de Barbenheimer-hype een kassucces. Eindelijk kun je de film nu ook thuis streamen.

Uiteraard was Oppenheimer al een tijdje beschikbaar op Video on Demand-platformen als Pathé Thuis, maar nu vind je de film ook op een streamingdienst: SkyShowtime, de dienst waarop de films van Universal Pictures verschijnen na de bioscooprelease.

Groot succes


Met een 8,3 op de IMDb, 93 procent op de Tomatometer, een wereldwijde opbrengst van $964,6 miljoen en zeven Oscars mag Oppenheimer zich de succesvolste film van Nolan noemen, al zullen velen films als Interstellar, Inception en The Dark Knight meer op handen dragen.

Het succes is mede te danken aan een voortreffelijke cast, bestaande uit hoofdrolspeler Cillian Murphy, Oscarwinnaar Robert Downey Jr. en acteurs als Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek en Kenneth Branagh.

Beste weekendfilm


Met een speelduur van 180 minuten zou je Oppenheimer ook als een miniserie kunnen kijken, in brokken van ongeveer een uur. Fans hebben al eens uitgezocht hoe de afleveringen van die miniserie dan zouden moeten heten:

- Part I: Wildest Dreams [start - 0:59:56]
- Part II: Cruel Summer [0:59:57 - 2:00:17]
- Part III: Look What You Made Me Do [2:00:18 - einde]

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Oppenheimer in de bioscoop gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen