search
Netflix maakt nieuwe informatie over seizoen vijf van 'YOU' bekend
Series / Nieuws

Netflix maakt nieuwe informatie over seizoen vijf van 'YOU' bekend

YOU is al vier seizoenen lang een ware hitserie en nu heeft Netflix een spannende update over het laatste seizoen.

Fans maken zich mentaal klaar voor het einde van de hitserie YOU. De Netflix-serie is op dit moment namelijk bezig met haar laatste seizoen. En hier is een spannende update over.

YOU is gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes en volgt de manager van een boekwinkel wanneer hij geobsedeerd wordt met een aspirant-schrijver. Al snel wordt duidelijk dat hij alles voor haar zou doen, maar dan ook echt álles.

Seizoen 5


Netflix heeft onlangs onthuld dat de serie nu officieel begonnen is aan de productie. Het filmen en al het andere voorbereidend werk zit er dus op. Dit werd bekendgemaakt door middel van een Instagram-post.

De foto is een kijkje achter de schermen en brengt iedereen terug naar de plek waar alles begon, aldus Netflix. Op de foto is Penn Badgley (Joe Goldberg) te zien in de straten van Londen.

Instagram


Veel fans reageerden op de foto. Zo grapte @richie.fonseco: "Ik ben nu aan het wachten op de spin-off ME". Andere fans reageerden met een mix van vrolijke GIF’s.

Bekijk op instagram


Ook reageerde artiest @yoitsthony onder de foto: "Het werd eens tijd, want hoe had het zo af kunnen lopen!!!!". Ook content-creator Lauren Speed-Hamilton is blijkbaar fan van You, want ze reageerde met de vraag hoe ze een gastrol kon krijgen in het laatste seizoen.

Netflix


Er is nog geen officiële verschijningsdatum bekend. Seizoen 1-4 zijn te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al zin in het laatste seizoen van YOU?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen