search
Disney-fans opgelet: eerste blik op de gloednieuwe reboot van 'Wizards of Waverly Place'
Series / Nieuws

Disney-fans opgelet: eerste blik op de gloednieuwe reboot van 'Wizards of Waverly Place'

Disney+ laat met deze foto zien dat ze de nieuwe reboot van de iconische Wizards of Waverly Place niet gaan verpesten.

Het is altijd spannend als er een reboot van een iconische serie in de maak is. Disney is op dit moment bezig met een nieuwe versie van Wizards of Waverly Place en fans zijn ontzettend zenuwachtig over het eindresultaat. Gelukkig geeft deze foto iets meer hoop.

Wizards of Waverly Place eindigde in 2012, maar de serie bleef ontzettend populair bij zowel originele kijkers als bij het nieuwe publiek. Dat is dan ook de reden dat de serie een reboot krijgt: hetzelfde verhaal in een modern jasje.

De foto


Onlangs heeft Disney+ op Instagram de eerste officiële foto vrijgegeven van het nieuwe project. Op de post zijn twee foto’s te zien: een oude foto van Alex en Justin en een still uit de nieuwe reboot. Op beide foto’s rust Alex haar hoofd op de schouder van Justin.

De foto genereert niet alleen nieuwe hype voor de reboot, maar laat ook zien dat het nieuwe project de personages door en door snapt.

De familie Russo


Natuurlijk ging de serie over magie en een verborgen wereld, maar tussen al deze wonderlijke aspecten was de familie Russo de grootste focus. Vooral de dynamiek tussen Alex en Justin was heel erg belangrijk.

Bekijk op instagram


Deze foto laat zien dat de reboot snapt dat familie het belangrijkste is in Wizards of Waverly Place. Het is een belofte aan de kijkers dat de dynamiek van de Russo-familie de belangrijkste focus zal blijven.

Disney+


Stream Wizards of Waverly Place op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

'Wizards of Waverly Place' in de reboot! Heb jij de eerdere serie gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen