search
Thrillerserie met 'Game of Thrones'-hoofdrolspeler krijgt onverwacht een nieuw seizoen
Series / Nieuws

Thrillerserie met 'Game of Thrones'-hoofdrolspeler krijgt onverwacht een nieuw seizoen

Het boek waarop de miniserie gebaseerd was krijgt nu een vervolg, en wordt eveneens verfilmd.

Laura Dave's boek 'The Last Thing He Told Me' was een bestseller en werd een zevendelige miniserie met Jennifer Garner in de hoofdrol. Het tweede boek komt in 2025 uit, waarna het tweede seizoen van de serie in première zal gaan.

Garner speelt Hannah, die met haar stiefdochter Bailey (Angourie Rice) op zoek gaat naar haar plotseling verdwenen man. Door de overweldigende reacties op het eerste boek kreeg Dave inspiratie voor een vervolg.

Nieuw bronmateriaal


Hannahs verdwenen man Owen wordt gespeeld door Nikolaj Koster-Waldau, die internationaal doorbrak als Jaime Lannister in Game of Thrones. Het raadselachtige briefje dat hij voor Hannah achterlaat vormt de start van het verhaal.

De makers zijn met andere woorden in afwachting van het nieuwe bronmateriaal, wat vervolgens op het scherm gebracht gaat worden. Momenteel zijn geen verdere details gegeven omtrent de start van het filmen.

Geen plannen


In een interview met EW vorig jaar gaf Dave aan dat ze in eerste instantie geen plannen had voor een vervolg. Dave: "Het was een afgesloten hoofdstuk voor me. Maar door de vragen die ik kreeg van lezers ging ik nadenken over mogelijke antwoorden". Verdere details over het vervolg zijn momenteel nog niet bekend, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte.



The Last Thing He Told Me is te zien op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het eerste seizoen van The Last Thing He Told Me eigenlijk al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen