search
Prachtige trailer voor fantasyserie 'The Spiderwick Chronicles': helaas niet te zien in Nederland
Series / Trailer

Prachtige trailer voor fantasyserie 'The Spiderwick Chronicles': helaas niet te zien in Nederland

Na de film uit 2008 zien we nu The Spiderwick Chronicles op streaming, met een schurkenrol voor Christian Slater.

Enkele jaren geleden verscheen de film The Spiderwick Chronicles in de bioscopen. Na een sterke ontvangst wist de film het redelijk te doen aan de box office. Binnenkort is het tijd voor een nieuwe verfilming, dit keer op het kleine scherm.

De Amerikaanse streamingdienst The Roku Channel, in de States en daarbuiten goed voor maar liefst 120 miljoen abonnees, wordt het platform waarop de serie zal verschijnen. Waar wij Nederlanders de serie kunnen zien is nog niet duidelijk. Oorspronkelijk zou de serie op Disney+ verschijnen, maar ondanks dat de serie was opgenomen, liepen de kosten te veel op voor de streamer.

Achtdelig


De nieuwe verfilming van de gelijknamige boekenreeks van Tony DiTerlizzi en Holly Black heeft een grote naam in een hoofdrol. Christian Slater (True Romance, Interview with the Vampire) zal te zien zijn als de schurk Mulgarath. De verdere cast bestaat uit vooral onbekende jonge acteurs.

Lyon Daniels zien we als Jared Grace, Noah Cottrell als Simon Grace en Mychala Lee als Mallory Grace. Shazam!-acteur Jack Dylan Grazer speelt het personage Thimbletack.

Spiderwick


In de serie verhuizen Helen (Joy Bryant) en haar kinderen, de 15-jarige twee-eiige tweeling Jared en Simon en hun zus Mallory, naar hun ouderlijk huis, Spiderwick. Jared ontdekt een boeman en realiseert zich dat magische wezens echt zijn.De enige persoon die hem gelooft is zijn tante Lucinda, die Jared smeekt om de pagina's van haar vaders veldgids voor magische wezens te vinden en ze te beschermen tegen de moorddadige Ogre, Mulgarath.

Volgende maand


Vanaf 19 april is The Spiderwick Chronicles te zien op The Roku Channel. Als de serie op een Nederlandse dienst te bekijken is, dan laten we dat uiteraard snel weten op SerieTotaal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Weet de trailer van The Spiderwick Chronicles jou te overtuigen?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen