search
'Iron Fist'-ster Finn Jones hint naar een mogelijke terugkeer naar het MCU
Series / Nieuws

'Iron Fist'-ster Finn Jones hint naar een mogelijke terugkeer naar het MCU

Finn Jones plaatste onlangs een opvallende foto op zijn Instagram die een mogelijke terugkeer naar het MCu.

Er zijn verschillende acteurs die overgestapt zijn van de Netflix Marvel-franchise naar Disney's Marvel Cinematic Universe (MCU). Zo maakte Charlie Cox (Daredevil) deze sprong al en ook Vincent D’Onofrio stapte over. Wat als zij niet de enige zijn?

Cox speelde samen met Finn Jones in de Netflix serie The Defenders. Jones speelde de rol van Danny Rand/ Iron Fist. Later kreeg hij zijn eigen serie op Netflix: Iron Fist.

Jones' Instagram-verhaal


In een nu verwijderd verhaal op Instagram deelde Jones een opvallende foto. Op de foto was het stripboek The Final Issue of Power Man and Iron Fist te zien, samen met het boek The Neverending Story.

Iedereen is nu aan het ontcijferen wat deze foto zou kunnen betekenen. Het verhaal zou namelijk een hint kunnen zijn dat Jones, net zoals Cox en D’Onofrio, overstapt van Netflix’ Marvel naar Disney's MCU.

Overstappen


Sinds het MCU onderdeel is van Disney, klagen veel fans namelijk dat ze geen kans hebben gekregen om de personages verder te leren kennen.


Screenshot van het nu verwijderde verhaal van Finn Jones.

Op dit moment werkt Marvel Studios aan een Daredevil Born Again-serie met Cox en D’Onofrio in de hoofdrollen. Zou de foto van Jones kunnen betekenen dat andere The Defenders-acteurs ook overstappen naar het MCU en wellicht zelfs een cameo hebben in de nieuwe Daredevil-serie?

Streamen op Disney+


Op dit moment zijn deze theorieën niet meer dan slechts dat: theorieën. Totdat er een officiële update is van Marvel of Disney, is er dus nog niets met zekerheid te zeggen.

Hoewel Iron Fist een Netflix Original is, heeft Disney de rechten gekregen. Iron Fist is dan ook te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Iron Fist wordt gezien als een van de magerste personage uit de Netflix/Marvel-series: ben jij het daarmee eens?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen