search
Prime Video zet de controversiële acteur Ezra Miller aan de kant
Series / Nieuws

Prime Video zet de controversiële acteur Ezra Miller aan de kant

De beslissing lijkt er weer een in een reeks problemen voor de Amerikaanse acteur.

Acteur Ezra Miller, bekend van rollen in films zoals The Flash en Fantastic Beasts, is vervangen in het tweede seizoen van de geanimeerde serie Invincible op Prime Video. Deze beslissing komt na een reeks van arrestaties en beschuldigingen in de afgelopen jaren.

In het eerste seizoen van Invincible sprak Miller de stem in van D.A. Sinclair, een gestoorde wetenschapper die mensen vermoordt en ze verandert in robots genaamd ReAnimen. Bij de terugkeer van het personage in seizoen twee viel het fans op dat een totaal ander persoon de stem insprak.

Eerdere overtredingen


Miller, die de voornaamwoorden 'they/them' gebruikt, is in recente jaren beschuldigd van mishandeling, misbruik en het benaderen van kinderen. Hij is ook gearresteerd voor vermeend wangedrag en intimidatie.

Sommige aanklachten zijn ingetrokken als onderdeel van schikkingen die Miller heeft getroffen in verschillende staten. In 2022 bood de acteur zijn excuses aan voor zijn gedrag en verklaarde hij dat hij begonnen was met doorlopende behandeling voor "complexe mentale problemen".

Superhelden en tieners


Invincible is gebaseerd op de gelijknamige strip van Skybound/Image en is gecreëerd door Robert Kirkman, bekend van The Walking Dead. De serie brengt Kirkman weer samen met acteurs zoals Steven Yeun, Lauren Cohan en Michael Cudlitz. Het verhaal volgt de tiener Mark Grayson, gespeeld door Yeun, die ontdekt dat zijn vader, vertolkt door J.K. Simmons, de krachtigste superheld op aarde is.Kijk alle afleveringen van Invincible op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ezra Miller? Vind jij hem een goed acteur?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen