search
Topactrice Olivia Colman stopt na 2 seizoenen bij populaire Netflix-serie
Series / Nieuws

Topactrice Olivia Colman stopt na 2 seizoenen bij populaire Netflix-serie

De populaire serie krijgt met een fikse tegenvaller te maken.

De Britse komische dramaserie Heartstopper was een dusdanig succes dat het tweede en derde seizoen er al snel doorheen waren. Seizoen 3 kunnen we in oktober verwachten, maar jammer genoeg is een hoofdrolspeler genoodzaakt om verstek te laten gaan.

Oscarwinnares Olivia Colman, die Nicks (Kit Connor) moeder Sarah speelt, had andere filmverplichtingen. Sarah's afwezigheid houdt in dat de dynamiek van het verhaal wat aangepast moet worden.

Alles geprobeerd


Colman deed deze onthulling in een interview met Forbes. De actrice zei het volgende over haar deelname aan de serie: "Ik had echt het gevoel dat ik betrokken was bij een van de mooiste producties uit mijn hele carrière".

Alice Oseman, de maker van zowel de strip als de serie, schreef op Instagram: "We hebben echt alles geprobeerd om het te laten werken, maar soms zit het er gewoon niet in".

Keuzes


De populaire stripverfilming gaat over een groep tieners die zoetjesaan richting het einde van hun middelbare schooltijd gaan. In het derde seizoen komt het examenjaar er aan en beseffen de hoofdpersonages dat er keuzes gemaakt moeten worden.Het feit dat Sarah niet in het derde seizoen te zien is betekent dat Nick de steun die hij normaal gesproken van zijn moeder krijgt nu bij anderen moet zoeken. Oseman gaf dit zelf ook aan: "Nick zal in het vervolg meer emotionele steun van zijn vrienden krijgen".

Waar en wanneer te zien?


Seizoen 3 van Heartstopper gaat van start in oktober 2024 op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heartstopper? Heb jij de eerdere seizoenen al gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen