search
Fan van 'Invincible' en 'The Boys'? Dan is deze grimmige fantasyserie zeker iets voor jou
Series / Featured

Fan van 'Invincible' en 'The Boys'? Dan is deze grimmige fantasyserie zeker iets voor jou

Deze serie is perfect voor iedereen die tegen een goede dosis donkere humor en horror kan.

Invincible is één van de meest populaire superheldenseries van dit moment. Bloed, geweld en vette actiescènes: wat wil je nog meer? Heb je al een hele lijst aan vergelijkbare series gekeken en ben je op zoek naar een nieuwe binge-waardige serie? Zoek dan niet verder en kijk deze tip van SerieTotaal.

Deze serie staat bekend om de donkere humor die gebruikt wordt, de bovennatuurlijke horror en de gotische elementen. We hebben het over Preacher van Sam Catlin, Seth Rogen en Evan Goldberg.

De makers


De drie makers zijn de beste in hun genre. Zo is Catlin bekend als schrijver en uitvoerend producent van Breaking Bad, waarvoor hij genomineerd is voor een Writers Guild of America (WGA) Award. Ook acteur, schrijver, producent en regisseur Rogen weet precies hoe een goede serie of film in elkaar zit.

Rogen begon in 1999 en heeft ondertussen al aan meer dan 60 projecten gewerkt. Ook heeft hij vaak samengewerkt met Goldberg aan, onder andere, Superbad, This Is the End, The Interview en Good Boys.

Preacher


Preacher - goed voor een 7,9 op de IMDb - vertelt het verhaal van de altijd rokende en drinkende predikant, Jesse Custer (Dominic Cooper). Terwijl hij een geloofscrisis doorstaat, krijgt hij een buitengewone kracht.

Samen met zijn ex-vriendin Tulip en nieuwe vampiervriend Cassidy gaat Jesse op zoek naar God, terwijl hij probeert om de controle te krijgen over zijn nieuwe gave.

Cast


Dominic Cooper speelt in de hoofdrol als Jesse Custer. Cooper is vooral bekend van zijn rollen in Captain America: The First Avenger en Agent Carter.Ruth Negga (vooral bekend van haar rol in Loving) speelt Tulip. Joseph Gilgun is de laatste van het iconische trio. De acteur en producent is vooral bekend van Brassic en Hollyoaks.

Waar te kijken?


Preacher kun je in Nederland kijken op Viaplay.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je dan voor Invincible of The Boys?

 • Invincible

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • The Boys

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen