search
Duistere en griezelige scifi-serie met 94% op Rotten Tomatoes op Netflix nu hoog in de top 10
Series / Nieuws

Duistere en griezelige scifi-serie met 94% op Rotten Tomatoes op Netflix nu hoog in de top 10

Netflix lijkt met de sciencefictionserie From weer een nieuwe hit te pakken te hebben.

Netflix heeft er weer een nieuwe sciencefictionhit bij. De serie From uit 2022, eerder verschenen op de Amerikaanse streamingdienst MGM+, staat in een razend tempo hoog in de Netflix Top 10, en wel op plaats drie.

Wie nog niet van de serie heeft gehoord: de ontvangst was in 2022 sterk met een mooie 96 procent voor het eerste seizoen, en later 92 procent voor het tweede seizoen. Gemiddeld is dat dus 94 procent voor de serie.

From


De serie laat zien hoe een groep verdwaalde reizigers komt vast te zitten in een mysterieus stadje. Het grote probleem is dat ze het stadje niet kunnen ontvluchten. Er blijken kwade machten aanwezig die de geest van de mensen beïnvloeden, en tot overmaat van ramp worden ze 's nachts opgejaagd.

"From wordt vakkundig neergezet door Harold Perrineau en is een intrigerende reis naar een mysterieuze bestemming," is de korte Critics Consensus over het eerste seizoen op Rotten Tomatoes.

Griezelige sciencefictiontraktatie


Het tweede seizoen krijgt op Rotten Tomatoes ook een prima samenvatting van de recensies: "From's tweede seizoen weet uiterst goed de balans te bewaren tussen het teasen van complexe uitdagingen en oprechte emoties. De serie is een griezelige sciencefictiontraktatie."



In de serie zie je rollen van onder andere Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, David Alpay en Elizabeth Saunders. Je vindt From nu op deze pagina op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al gestart aan de serie From op Netflix?

  • Ja (of al helemaal gezien)

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen