search
'New Girl'-ster reageert op valse en vijandelijke berichten
Series / Nieuws

'New Girl'-ster reageert op valse en vijandelijke berichten

Zooey Deschanelgaat recht tegen de geruchten van nepotisme in die al een hele tijd de ronde gaan.

De grote sterren in Hollywood krijgen altijd te maken met vijandelijke of gewoonweg gemene berichten. Zo ook Zooey Deschanel, de ster van New Girl en 500 Days of Summer.

Deschanel werd voor lange tijd gezien als een nepo-baby. Dit is een term die gebruikt wordt om de zoon of dochter van iemand die bekend is in de filmindustrie te beschrijven. Er wordt vaak beweert dat deze kinderen kansen krijgen waarvan andere getalenteerde acteurs niet eens kunnen dromen.

Caleb Deschanel


Nadat Zooey Deschanel te zien was in de film 500 Days of Summer, begonnen deze geruchten. Een groot deel van de kijkers vond dat ze haar populariteit alleen te danken had aan haar vader, Caleb Deschanel.

Caleb Deschanel is zeer bekend in de filmindustreie door zijn baan als cameraman en regisseur. Hij heeft meegewerkt heeft aan, onder andere, The Lion King en The Passion of Christ. Ook wordt hij genoemd in de credits van The Godfather en Titanic, om nog maar te zwijgen over zijn Oscar nominaties.

Nepotisme


Ook Zooey's moeder, Mary Jo Deschanel, is bekend in Hollywood door haar rol in Twin Peaks. Ondanks de bekendheid van haar ouders vindt Zooey niet dat ze haar succes te danken heeft aan hen.Ze verzekert kijkers dat ze geen zogenoemde nepo-baby is: "Mijn vader is DP (directeur fotografie). Niemand krijgt een baan omdat hun vader een DP is." Wel heeft de actrice toegegeven dat ze veel advies gekregen heeft van haar ouders en dat ze haar altijd gesteund hebben.

New Girl


Of Zooey Deschanel nu wel een voorsprong heeft gehad in de filmindustrie door haar ouders of niet, de actrice schittert in de hoofdrol als Jessica Day in New Girl.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zooey Deschanel, vind jij dit een leuke / goede actrice?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen