search
Syfy kondigt seizoen 3 Z Nation aan
Series / Nieuws

Syfy kondigt seizoen 3 Z Nation aan

De strijd tegen de zombies gaat verder...

Syfy heeft bekend gemaakt dat haar serie Z Nation wel degelijk een derde seizoen zal krijgen. Meteen werd ook aangegeven dat het derde seizoen uit vijftien afleveringen zal bestaan en ergens in 2016 op de buis te zien zal zijn. Waarschijnlijk moeten de fans wachten tot september volgend jaar. Ook de voorgaande delen van de reeks werden namelijk in deze periode uitgezonden.


Het is het productiehuis The Asylum die in staat voor de serie Z Nation. Deze naam kan bekend in de oren klinken, vooral omdat ze eerder verantwoordelijk was voor de Sharknado franchise. De serie speelt zich af ettelijke jaren na het uitbreken van een heuse zombie apocalypse. Een mysterieuze man neemt in Z Nation de hoofdrol op zich. Hij zou de enige (voor zover bekend) persoon zijn die een beet van een zombie heeft weten te overleven. Er wordt verwacht dat hij zomaar ook eens de sleutel zou kunnen zijn tot het oplossen van de aandoening.

Een groep avonturiers werd belast met de taak om Murphy door het land te leiden naar een speciaal labo in California. Hier hopen ze met behulp van zijn bloed een oplossing te vinden voor het zombie probleem. Benieuwd of dat misschien zal lukken in het derde seizoen van de reeks!

Aanbevolen artikelen