search

Ons nieuws van maandag 9 november 2015

Syfy kondigt seizoen 3 Z Nation aan
Series / Nieuws

Syfy kondigt seizoen 3 Z Nation aan

De strijd tegen de zombies gaat verder...

Syfy heeft bekend gemaakt dat haar serie Z Nation wel degelijk een derde seizoen zal krijgen. Meteen werd ook aangegeven dat het derde seizoen uit vijftien afleveringen zal bestaan en ergens in 2016 op de buis te zien zal zijn. Waarschijnlijk moeten de fans wachten tot september volgend jaar. Ook de voorgaande delen van de reeks werden namelijk in deze periode uitgezonden.

Het is het productiehuis The Asylum die in staat voor de serie Z Nation. Deze naam kan bekend in de oren klinken, vooral omdat ze eerder verantwoordelijk was voor de Sharknado franchise. De serie speelt zich af ettelijke jaren na het uitbreken van een heuse zombie apocalypse. Een mysterieuze man neemt in Z Nation de hoofdrol op zich. Hij zou de enige (voor zover bekend) persoon zijn die een beet van een zombie heeft weten te overleven. Er wordt verwacht dat hij zomaar ook eens de sleutel zou kunnen zijn tot het oplossen van de aandoening.

Een groep avonturiers werd belast met de taak om Murphy door het land te leiden naar een speciaal labo in California. Hier hopen ze met behulp van zijn bloed een oplossing te vinden voor het zombie probleem. Benieuwd of dat misschien zal lukken in het derde seizoen van de reeks!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe seizoen 'Doctor Who' gehalveerd?
Series / Nieuws

Nieuwe seizoen 'Doctor Who' gehalveerd?

Terwijl de BBC er naar verluidt 20 wilde voor het komende seizoen.

Het lijkt erop dat er wat veranderingen plaatsvinden in het tiende seizoen van BBC-serie Doctor Who. Niet alleen vertrekt Jenna Coleman als Clara Oswald, ook zal het mogelijk een korter seizoen worden. Peter Capaldi, die de rol van de Doctor speelt, meldde dat de BBC van plan was om 20 afleveringen te maken in het tiende seizoen. Dat wil Capaldi echter niet.

Hij wil kwaliteit en meer afleveringen zijn onredelijk volgens Capaldi. Cast en crew doen al veel werk en meer kunnen ze niet aan volgens de acteur. Maar, nu lijkt het erop dat er zelfs minder afleveringen komen dan de geplande tien í  twaalf. The Mirror meldt dat er mogelijk maar zes afleveringen komen, met een mogelijke Christmas Special.

De reden ligt schijnbaar in het feit dat Capaldi andere projecten op zich wil kunnen nemen. "Het spelen van de Doctor kost zoveel tijd, dat er weinig ruimte is voor andere dingen," vertelde Capaldi nog over het aannemen van de rol. Mocht dit nieuws kloppen (het is nog niet officieel bevestigd), zou het kunnen dat er achter de schermen enige problemen waren met het vasthouden van Capaldi in de rol van de Doctor.

Het gerucht ging immers langere tijd dat Capaldi na het negende seizoen al op zou stappen. Die geruchten komen mogelijk voort uit het feit dat Capaldi graag andere projecten op zich wil nemen en tegen de zin van de BBC in minder afleveringen wil maken. Het is dus wachten wat dit betekent voor de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe richting voor MTVs 'Scream'
Series / Nieuws

Nieuwe richting voor MTVs 'Scream'

Dimension TV was niet tevreden met het eerste seizoen.

MTV-serie Scream week behoorlijk af van de oorspronkelijke films en nu er een tweede seizoen komt, wordt het roer behoorlijk omgegooid. The Hollywood Reporter meldt dat rechthebbende Dimension TV niet tevreden was met het eerste seizoen. De veranderingen aan de franchise bevielen niet. Om die reden worden de showrunners vervangen.

Dat betekent dat Jill Blotevogal en Jamie Paglia opstappen en vervangen worden door Michael Gans en Richard Register. Blotevogal blijft wel als creative consult meewerken aan het tweede seizoen van de serie. Dimension TV was in z'n geheel niet blij met de creatieve keuzes die gemaakt werden in de serie. De kijkers rechtvaardigden echter wel een nieuw seizoen, er stemden zo'n 755.000 mensen af op elke aflevering.

Het is nog niet zeker waar de serie heen gaat met het tweede seizoen. Het schijnt dat Blotevogal van plan was om er een anthologie van te maken, met steeds wisselende castleden. Wat denken jullie, moeten er inderdaad veel dingen veranderen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teasers voor 'Better Call Saul' seizoen 2
Series / Trailer

Teasers voor 'Better Call Saul' seizoen 2

Jimmy McGills zoektocht naar Saul Goodman gaat verder.



Begin 2016 verschijnt het tweede seizoen van Better Call Saul. Zender AMC heeft twee teasers vrijgegeven voor het nieuwe seizoen van de succesvolle spin-off van / prequel op Breaking Bad. Check beide teasers hierboven.

Uiteraard keert Bob Odenkirk terug in zijn rol als de advocaat Jimmy McGill, die gedurende de serie uitgroeit tot de dubieuze advocaat Saul Goodman. In het nieuwe seizoen zal hij opnieuw te dealen hebben met onder meer zijn broer Chuck (Michael McKean), zijn soort van vriendin Kim Wexler (Rhea Seehorn) en zijn partner in crime Mike Ehrmantraut, gespeeld door Jonathan Banks.

De serie van Breaking Bad-bedenker Vince Gilligan bestaat opnieuw uit dertien afleveringen en zou zomaar eens in februari kunnen verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.