search
'Game of Thrones'-spin-off 'A Knight of the Seven Kingdoms' heeft hoofdrolspelers gevonden
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-spin-off 'A Knight of the Seven Kingdoms' heeft hoofdrolspelers gevonden

HBO is een stap verder in het nieuwe hoofdstuk uit de wereld van George R.R. Martin.

De wereld van Game of Thrones breidt zich verder uit met de komst van spin-off A Knight of the Seven Kingdoms en HBO heeft de twee acteurs gevonden die de hoofdrollen gaan vertolken.

De nieuwe spin-off, voluit getiteld A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, zal draaien om de personages Dunk en Egg, en die zullen worden gespeeld door respectievelijk Peter Claffey en Dexter Sol Ansell.

Spin-off na spin-off


In april van vorig jaar kondigde HBO het nieuwe project aan dat gebaseerd is op de verhalen over Dunk & Egg van schrijver George R.R. Martin. Het is er één in een reeks Game of Thrones-projecten die al uit zijn gekomen, of nog in productie zijn. Binnenkort beginnen de opnames.

Claffey was eerder te zien in Apple TV+'s Bad Sisters en in het derde seizoen van Vikings: Valhalla op Netflix. Sol Ansell begon zijn carrière in de Britse soap Emmerdale en heeft ook gespeeld in The Midwich Cuckoos en The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.

Weer een wederzien in Westeros


Het verhaal van de nieuwe spin-off speelt zich een eeuw af voor de gebeurtenissen van Game of Thrones en volgt twee onwaarschijnlijke helden die door Westeros zwerven: een jonge, naïeve maar moedige ridder, Ser Duncan the Tall, en zijn kleine schildknaap, Egg.Terwijl de Targaryen-lijn de IJzeren Troon bezit en de herinnering aan de laatste draak nog levendig is, staan er grote lotsbestemmingen en gevaarlijke avonturen te wachten voor deze onwaarschijnlijke vrienden.

Nog even wachten


Komende juni start filmen van The Hedge Knight, maar voordat de fans heel lang moeten wachten op vermaak uit Westeros komt die maand ook het tweede seizoen uit van House of the Dragon.Kijk alle afleveringen van die serie op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

A Knight of the Seven Kingdoms: word jij er al warm van?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen