search
Grote en sensuele kijkcijferkanon daagt de grote nieuwste Netflix-series uit
Series / Netflix Kijktip

Grote en sensuele kijkcijferkanon daagt de grote nieuwste Netflix-series uit

Alle seizoenen van Sex and the City vind je nu gewoon op Netflix (en HBO Max).

De Netflix Top 10 is nog altijd in handen van de scifi-serie 3 Body Problem. Ook de misdaadkomedie The Gentlemen blijft het sterk doen door de nieuwkomers From en The Rookie achter zich te houden. Nu is de lijst ook verrijkt met een kijkcijferkanon van een aantal jaar geleden.

Op de vijfde plaats komt namelijk de volledige serie Sex and the City binnen. De komedieserie stond langere tijd alleen op HBO Max, maar sinds enige tijd wordt Netflix verrijkt met series en films van HBO. Overigens ook van Disney en andere grote Hollywoodstudio's die hun films enkele jaren alleen op hun eigen diensten aanboden.

Zes seizoenen


Sex and the City, bestaande uit zes seizoenen en 94 afleveringen, wordt door Netflix omschreven als camp, sensueel en dramady's. Als je de serie hebt gezien, dan kun je deze woorden vast wel plaatsen.

In de Sex and the City zijn de hoofdrollen voor Sarah Jessica Parker (als Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York) en Cynthia Nixon (Miranda Hobbes). Vaak terugkerende thema's zijn seksualiteit, veilige seks, geslachtsziekten, vriendschap en vrouwelijkheid.

Geliefd


De romkom-serie van bedenker Darren Star staat op 70 procent op de Tomatometer en de IMDb komt tot een prima 7,3 na 142k stemmen. Je vindt Sex and the City nu in zijn geheel op Netflix.Na de serie werden twee bioscoopfilms uitgebracht, die allebei exclusief te vinden zijn op HBO Max. Daarnaast vind je op die dienst ook de vervolgserie And Just Like That....
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Sex and the City: heb jij meer dan 10 afleveringen van deze hitserie van HBO gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen