search
'1923'-acteur Cole Brings Plenty overleden op 27-jarige leeftijd
Series / Nieuws

'1923'-acteur Cole Brings Plenty overleden op 27-jarige leeftijd

Cole Brings Plenty overleden op 27-jarige leeftijd na vermissing en verdenking van huiselijk geweld.

Cole Brings Plenty, vooral bekend van zijn rol als Pete Plenty Clouds in de Yellowstone-spinoff 1923, is op 27-jarige leeftijd overleden. Dit nieuws werd bevestigd door het Sheriff's Office in Johnson County in Kansas.

De lokale politie deelde een bericht op sociale media over Brings Plenty. Volgens de politie van Lawrence was er een verklaring ingediend voor de arrestatie van Brings Plenty nadat hij verdacht werd van huishoudelijk geweld.

Het incident


De politie heeft gereageerd op meldingen van een vrouw die luid om hulp schreeuwde. De verdachte was echter gevlucht voordat de politie arriveerde via Highway 59 in zuidelijke richting.

Eerder deze week deelde zijn oom, Yellowstone-ster Mo Brings Plenty, een poster van zijn vermiste neef op sociale media. In zijn post ging de acteur tegen de geruchten in dat Cole op de vlucht zou zijn.

Overleden op 27 jarige leeftijd


In de ochtend van 5 april 2024 werd er een leegstaand voertuig aangetroffen. “Agenten controleerden het gebied en ontdekten een overleden man in een bebost gebied[...]", aldus het Sheriff's Office van Johnson County op X.Ze vervolgden: "De overleden man is geïdentificeerd als Cole Brings Plenty, 27. [...] Dit onderzoek loopt nog.” De oorzaak van zijn dood is nog niet bevestigd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen