search
'Star Trek: Discovery': Dít zijn de schurken die de strijd aanbinden met de Federation in het slot van de scifi-serie
Series / Featured

'Star Trek: Discovery': Dít zijn de schurken die de strijd aanbinden met de Federation in het slot van de scifi-serie

De eerste foto's zijn onlangs online gedropt, hier leer je meer over dit gevaarlijke duo.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder werd bekend dat Callum Keith Rennie de rol van kapitein Rayner van de USS Antares zal spelen in het slotseizoen van Star Trek: Discovery. Nu is ook bekendgemaakt welk tweetal kapitein Burnham (Sonequa Martin-Green) en de bemanning van de USS Discovery het leven flink zuur gaat maken.

De twee huurlingen Malinne "Moll" Ravel (Eve Harlow) en L'ak (Elias Troufexis) vormen een soort Bonnie en Clyde. Net zoals Michael zijn ze driftig op zoek naar een mysterieus voorwerp. Moll en L'ak hebben hierbij echter zo hun eigen bedoelingen.

Verkeerde handen


Dit voorwerp is verbonden met het vermogen om leven te creëren. In de verkeerde handen kan dit de nodige ellende veroorzaken. Moll en L'ak zijn echter niet bepaald een team dat hier een boodschap aan heeft. De twee hebben zowel een professionele als een romantische relatie, waarbij beiden hun werk als koerier opzegden. Een bestaan als huurling was nu eenmaal een stuk interessanter.

Moll heeft een assertieve en avontuurlijke insteek. De jonge vrouw heeft een sterk strategische blik en een scherp verstand. Molls vermogen om zich aan iedere situatie aan te passen maakt haar tot een geduchte tegenstander. Ze gaat zonder aarzeling recht op haar doel af en wil koste wat kost datgene bereiken wat ze in haar hoofd heeft. Ook geniet de rebelse Moll ervan om zoveel mogelijk chaos te brengen. Book (David Ajala) komt er achter dat zij een connectie heeft met zijn geliefde mentor Cleveland Booker IV.

Consequenties


Haar partner L'ak is in een waas van geheimzinnigheid gehuld. Zo is bijvoorbeeld niet bekend van welke planeet L'ak afkomstig is. Hij is extreem beschermend naar zijn partner en vriendin Moll. Naast zijn pragmatische en ambitieuze aard heeft L'ak maling aan consequenties van zijn gedrag en doet wat hij wil. Dit geeft hem een dreigende en impulsieve kant.

Bekijk op instagram


De voornaamste schurken zullen ongetwijfeld voor de nodige gespannen momenten zorgen in het slot van de geliefde scifi-serie. Star Trek: Discovery kun je bekijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij 1 of meer seizoenen van Star Trek: Discovery gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen