search
Netflix introduceert deze week 'Heartbreak High' en 11 andere gave series
Series / Nieuws

Netflix introduceert deze week 'Heartbreak High' en 11 andere gave series

Deze week staat in het teken van aangrijpende en intrigerende series op Netflix.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


The Hijacking of Flight 601


Verschijnt op: Woensdag 10 april | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama / Geschiedenis / Thriller | Kijk op: Netflix

Na een vliegtuigkaping moeten twee stewardessen hun aanvallers te slim af zijn tijdens de intense onderhandelingen in de lucht en op de grond. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Heartbreak High


Verschijnt op: Donderdag 11 april | Release: Seizoen 2 | Genre: Drama / Romantiek | Kijk op: Netflix

Een brandende muurschildering onthult de geheime relaties van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast met de gevolgen leven.
Midtsommernatt


Verschijnt op: Donderdag 11 april | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama | Kijk op: Netflix

Carina brengt de familie bij elkaar voor een traditionele Zweedse midzomer, maar de vrolijke bijeenkomst loopt in het honderd als er lang bewaarde geheimen aan het licht komen.
Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

8 april: Spirit Rangers (seizoen 3) - Animatie / Actie / Avontuur - De inheems-Amerikaanse kinderen Kodi, Summer en Eddy hebben een geheim. Ze zijn 'Spirit Rangers' die het nationaal park waarin ze wonen, helpen te beschermen!

8 april: Teasing Master Takagi-san (seizoen 1 - aflevering 4) - Komedie / Drama / Romantiek - Scholier Nishikata wordt voortdurend geplaagd door zijn klasgenote Takagi-san. Hij probeert haar een koekje van eigen deeg te geven, maar dat lukt niet.

10 april: Anthracite (seizoen 1) - Misdaad / Drama / Mysterie - Een oude moordzaak wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt beheerst door een geheimzinnige sekte.

10 april: Unlocked: A Jail Experiment (seizoen 1) - Documentaire / Reality-TV - In deze realityserie voert de sheriff van een gevangenis in Arkansas een radicaal sociaal experiment uit door de mannen die er zijn opgesloten meer zeggenschap te geven.

11 april: Baby Reindeer (seizoen 1) - Biografie / Drama - Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.

11 april: Delicious in Dungeon (seizoen 1 - aflevering 14) - Animatie / Avontuur / Komedie - Kerkers, draken ... en heerlijke monsterstoofpot? Avonturiers begeven zich in een vervloekt, bedolven koninkrijk om hun kameraad te redden en koken onderweg bergen voedsel.

11 april: Kuş Uçuşu (seizoen 3) - Drama - In deze spannende dramaserie wordt het leven van een nieuwsanker ontregeld wanneer een stagiaire haar op het werk en thuis begint te saboteren.

12 april: Good Times (seizoen 1) - Animatie / Komedie - In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.

13 & 14 april: Queen of Tears (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Drama / Familie / Romantiek - De koningin van de warenhuizen en de prins van de supermarkten doorstaan een huwelijkscrisis, waarna de liefde weer op wonderbaarlijke wijze begint op te bloeien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je The Hijacking of Flight 601 of Midtsommernatt?

 • The Hijacking of Flight 601

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Midtsommernatt

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen