search
Start slotseizoen van de Videoland-serie 'Evil' is bekend met nieuwe trailer én vette poster
Series / Nieuws

Start slotseizoen van de Videoland-serie 'Evil' is bekend met nieuwe trailer én vette poster

Na de jacht op demonen en kwade geesten komt dan nu de anti-christ eraan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De veelgeprezen serie Evil komt ten einde. Het slotseizoen zal wel vier extra afleveringen hebben om het verhaal in stijl af te ronden.

De nieuwste trailer kun je hieronder bekijken en de poster kun je hier zien. Het vierde seizoen van de serie start op 23 mei in de VS.

Allergrootste horror


De extra afleveringen zijn ook wel nodig want er komt een baby aan en die eisen nogal veel aandacht. De slechterik Leland (Michael Emerson) gaat uit zijn dak, aangezien het namelijk een echt duivelskind betreft.

Hoe huiveringwekkend dit gegeven ook is, Kristen vertelt Leland doodleuk dat "het geen wonder [is] dat 'The Omen' [de filmklassieker over de zoon van Satan] de kindertijd oversloeg, dag in dag uit een baby moeten verzorgen is namelijk de allergrootste horror".

Voornaamste taak


Het vertrouwde drietal Kristen (Katja Herbers), Mike (David Acosta) en Ben (Aasif Mandvi) zullen zich in het slotseizoen echter niet van hun voornaamste taak laten afleiden. Die taak is nog steeds het onderzoeken van bovennatuurlijk getinte zaken, waarbij zuster Andrea (Andrea Martin) ze weer zal bijstaan.



Het laatste seizoen van Evil gaat in de Verenigde Staten van start op 23 mei. In Nederland kun je de eerste twee seizoenen van Evil streamen op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Evil: heb jij de eerste drie seizoenen gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen