search
Uitstekend nieuws voor 'The Night Manager' met 'Loki'-ster Tom Hiddleston
Series / Nieuws

Uitstekend nieuws voor 'The Night Manager' met 'Loki'-ster Tom Hiddleston

Tom Hiddleston krijgt een nieuwe kans met zijn serie The Night Manager.

Loki is op dit moment één van de meest populaire personages in het MCU en dat komt allemaal door de getalenteerde Tom Hiddleston. Hoewel hij fantastisch is als Loki, mogen zijn andere rollen niet worden vergeten.

In 2016 speelde Hiddleston in de serie The Night Manager. De Britse miniserie werd geregisseerd door Susanne Bier en is gebaseerd op het gelijknamige boek van John la Carré.

The Night Manager


Hiddleston speelde de ex-soldaat Jonathan Pine. Hij wordt gerekruteerd door Angela Burr (Olivia Colman) van de Britse inlichtingendienst om een uiterst gevaarlijke organisatie van wapenhandelaar Richard Roper (Hugh Laurie) te infiltreren.

De serie was enorm populair en won in 2017 zelfs 3 Golden Globes. Helaas werd de serie nooit vernieuwd voor een tweede seizoen. Tot nu.

Het vervolg


Acht jaar na het eerste seizoen kwam er verrassend nieuws van de BBC en Amazon: The Night Manager krijgt niet alleen een tweede, maar ook een derde seizoen! Hoewel er nog geen officiële verschijningsdatum bekend is, is al wel onthuld dat de opnames later dit jaar zullen beginnen.Het tweede seizoen zal zich in het heden afspelen met nog meer uitdagende en gevaarlijke missies voor Pine. Hiddleston zal zijn oude rol weer op zich nemen en ook uitvoerend producent Hugh Laurie keert terug. Het is vooralsnog onbekend of zijn personage Richard Roper ook terug zal keren.

Stream The Night Manager op Prime Video


Stream The Night Manager op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij genoten van het eerste seizoen van The Night Manager?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen