search
Nieuwe sciencefictionserie 'Dark Matter' geeft spectaculaire eerste beelden prijs
Series / Trailer

Nieuwe sciencefictionserie 'Dark Matter' geeft spectaculaire eerste beelden prijs

Het streamingplatform heeft opnieuw een scifi-bestseller verfilmd die binnenkort van start gaat.

Blake Crouchs gelijknamige boek is binnenkort op het scherm te zien. Apple TV+ heeft de trailer online gedropt en lijkt hiermee een nieuwe kwaliteitsproductie toe te voegen aan hun lijst van scifi-verfilmingen.

De hoofdrollen in het verhaal worden gespeeld door Joel Edgerton en Jennifer Connelly als de natuurkundige Jason en zijn vrouw Daniela. Op een avond wordt Jason echter ontvoerd.

Grootste vijand


Wanneer Jason bij kennis komt bevindt hij zich in een totaal andere realiteit. Zijn droomleven met Daniela blijkt vervangen door een ander bestaan, geleefd door een 'alternatieve Jason'.

Bizar genoeg blijkt Jasons ontvoerder een alternatieve versie van hemzelf te zijn. Hij moet terug zien te keren naar zijn eigen realiteit waarbij hijzelf letterlijk zijn grootste vijand is.

Thrillerelement


De beelden van Jasons uitvinding, een zwarte doos die je naar alternatieve levens leidt, zijn bepaald spectaculair te noemen. Dark Matter, gecombineerd met een stevig thrillerelement, is meer dan de moeite van het bekijken waard.Dark Matter is vanaf 8 mei te bekijken op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al gehyped voor Dark Matter?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen