search
Zien we deze Marvel-schurk binnenkort in 'X-Men '97' verschijnen?
Series / Featured

Zien we deze Marvel-schurk binnenkort in 'X-Men '97' verschijnen?

Dit personage zou wel eens het brein achter de meest recente gebeurtenissen kunnen zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De vijfde aflevering van X-Men '97 heeft de nodige sensationele gebeurtenissen op het scherm gebracht. Een veilig bestaan voor mutanten lijkt er voorlopig niet in te zitten.

In deze specifieke situatie zou niemand minder dan Cassandra Nova de aanstichter kunnen zijn. De tweelingzus van Charles Xavier/Professor X heeft het in de strips tot haar missie gemaakt om haar broer en alles waar hij voor staat te vernietigen.

Gruwelijke actie


Grant Morrison en Frank Quietly creëerden Cassandra in 2001 en zorgden hiermee voor een bijzondere antagonist in de wereld van Marvel. Een van Cassandra's meest gruwelijke acties was het afslachten van mutanten op het eiland Genosha.

De vijfde aflevering toont een aanval op Genosha waarbij een Sentinel behoorlijk tekeer gaat. De plannen om van dit eiland een veilige verblijfplaats voor mutanten te maken lijken hierdoor definitief verleden tijd.

[h2]Film[h2]
Het personage van Cassandra zal sowieso te zien zijn in de superheldenfilm Deadpool & Wolverine. Hierin doen Ryan Reynolds en Hugh Jackman hun rollen als Marvel-helden wer over, terwijl Cassandra gespeeld zal worden door Emma Corrin. Het zou dus geenszins raar zijn als ze daarnaast ook optreedt in deze populaire animatieserie.

Bekijk op instagram


Kijk X-Men '97 op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

X-Men '97: wat zeg jij - Top of flop?

  • Top!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Voor mij een flop...

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen