search
Superheldenserie 'Heroes' krijgt een nieuwe reboot: 'Heroes: Eclipse'
Series / Nieuws

Superheldenserie 'Heroes' krijgt een nieuwe reboot: 'Heroes: Eclipse'

Deadline bericht dat maker Tim Kring een nieuwe serie aan het ontwikkelen is.

Heroes was gedurende vier seizoenen te zien (2006 -2010). Gelijktijdig was er een spin-off te zien getiteld Heroes: Origins (2007 -2008), en in 2015 was de eerste reboot een feit. Dit was Heroes: Reborn, een serie met dertien afleveringen.

Kring gaf destijds al aan dat de deur openstond voor een nieuwe reboot, en deze is nu onderweg. De verhaallijn blijft grotendeels gelijk. De kijker ziet gewone mensen over de gehele wereld die over superheldenkrachten blijken te bezitten.

Superheldenverhaal


Deze krachten variëren van kunnen vliegen, fysieke onkwetsbaarheid, telepathie en tijdreizen. Naarmate het verhaal zich ontrolt zie je enerzijds hoe deze mensen omgaan met hun vermogens, en anderzijds hoe ze deze krachten inzetten voor de wereld.

Heroes hield het midden tussen een klassiek superheldenverhaal en science fiction. De reboot in 2015 bevatte zowel vertrouwde gezichten uit de oorspronkelijke serie als nieuwe personages.

Plot


De eclips in de titel van de nieuwe serie verwijst naar het ontwaken van de superkrachten. Dit gebeurde in de allereerste aflevering van het oorspronkelijke Heroes tijdens een zonsverduistering. De indruk wordt hierdoor gewekt dat een natuurverschijnsel opnieuw voor een groep ongebruikelijke superhelden gaat zorgen.



Je kunt alle vier seizoenen van Heroes bekijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heroes was er al vrij vroeg bij als superheldenserie: heb jij de serie gekeken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen